gazi 7. deceniju

Oca mu dobro znate, a i ona je godinama na JAVNOJ SCENI: Znate li koja poznata voditeljka je majka Vujadina Savića?

0

Poznata voditeljka Marina Rajević Savić godinama se bavi voditeljstvom

foto: Instagram / savicvujadin
foto: Instagram / savicvujadin

Srpska voditeljka i supruga nekadašnjeg fudbalera Dušana Duleta Savića, Marina Rajević Savić godinama je brižljivo gradila svoju profesionalnu karijeru, ali porodicu zbog toga nikad nije zapostavila.

 

Ona je iz skladnog braka sa Duletom Savićem dobila dva sina, Uroša Savića i poznatog fudbalera Vujadina Savića i, koji je u braku sa našom poznatom glumicom Mirkom Vasiljević.

 

U više navrata Marina je u javnosti govorila o tome kako se slaže sa svojom snajom, a iz toga se moglo zaključiti da ona i Mirka imaju odličan odnos. 

 

 

Jednom prilikom ona je otkrila detalje njene i Duletove veze:

 

- Naša ljubav traje veoma dugo, od 1979. godine smo u vezi, a u braku smo od 1982. Brak podrazumeva izazov, a nekada napor i žrtvu, ali proizvod ljubavi je iznad svega, a to je naša porodica, zdrava i velika. Stvorili smo sinove dobre i odgovorne, ljude pune ljubavi za svoje supruge i decu, pre svega - ispričala je za „Blic” autorka i voditeljka nekada kultne emisije „Dok anđeli spavaju”.

 

Marina smatra da zna u čemu je tajna i ključ najvećih ljubavi.

 

 

- Zajedničko zrenje i stasavanje proizvode veliku ljubav kao krunu. Kad se mladi sretnete to je prednost, mislim, velika. U ljubavi su evidentno uspešniji brakovi koji su sklopljeni u ranoj mladosti supružnika. Ako ne izmamite osmeh tom čoveku pored vas, to nije ljubav, tu nema dileme. Osmeh je znak, i po njemu se poznaje da li volite - kaže supruga jednog od najvećih srpskih fudbalera svih vremena.

 

Ona je svesna činjenice da se poštovanje i ljubav prenose s kolena na koleno i zato smatra da je upravo to ono što čini jedan uspešan brak.

 

Marina i Dule imaju skladan par i odlične odnose sa sinovima i snajama
Marina i Dule imaju skladan par i odlične odnose sa sinovima i snajama foto: Damir Dervišagić

 

- Odnos prema ljubavi generacije u porodici prenose sa jednih na druge. I u mojoj i u Dušanovoj porodici se baš volelo i verujem da smo to preneli i na decu našu, budući da su se Vujadin i Mirka vrlo mladi zavoleli, a i Uroš i Tijana. Nesvesno smo slali poruke i prepoznajemo kod naših sinova da su ih usvojili, jer je Vujadin imao samo 21 godinu kada je dobio dete, a sada on i Mirka imaju po 27, a već imaju troje dece. Uroš je u 24. godini dobio ćerku - rekla je Marina.

 

Ona kaže da nikada nije želela deci da nameće svoju volju i ne sugerišu šta da rade, ali da su njeni sinovi znali da je ona uvek tu za njih. Ona je bila godinama stub porodice, jer je Dule bio više odsutan zbog čestih treninga i utakmica. 

 

 

- Dule i ja ne volimo da delimo savete, ali oni znaju da imaju našu podršku i da volimo velike porodice. Bilo bi lepo da Lena dobije brata ili sestru, ali i mnogo voli Mirkinu i Vujadinovu decu. Samo priča o njima i jedva čeka da ih vidi - kroz osmeh priča majka i supruga proslavljenih fudbalera.

 

Za unuke Marina i Dule kažu da su njihova najveća sreća i da su presrećni što vide da su njihovi sinovi Vujadin i Dušan, ali i snajke Mirka i Tijana posvećeni roditelji.

 

 

makonda-tracker