iskreno

"Ništa tu meni nije bilo strašno": Mirka Vasiljević progovorila o incidentu s Vujadinom na crvenom tepihu

0

Nakon što su mediji javili da je fudbaler navodno napravio skandal na filmskoj premijeri i odbio da se fotografije sa svojom životnom saputnicom, ona se odmah oglasila

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pre nekoliko večeri, u Beogradu je održana premijera filma "Komedija na tri sprata" rediteljke Sandre Mitrović, koja je okupila veliki broj poznatih ličnosti.


Popularni glumci i ličnosti iz raznih sfera prošetali su crvenim tepihom, a među njima i glumica Mirka Vasiljević. Ona je došla u društvu izabranika Vujadina Savića, koji pak nije pozirao okupljenim predstavnicima medija, a portali su kasnije javili da se on navodno sukobio s Mirkom i čak napravio incident kada ga je zamolila da i on stane na crveni tepih.

 

Glumica je sada negirala da je došlo do bilo kakvog problema između Vujadina i nje i istakla da je tračevi ne dotiču.


Nikada se nisam bavila demantima u svom životu. U medijima treba da budem zbog posla. Ne volim da privatne stvari isplivavaju u javnost – rekla je ona za Blic.

 

Mirka Vasiljević na premijeri filma 'Komedija na tri sprata'
Mirka Vasiljević na premijeri filma "Komedija na tri sprata"foto: Stefan Stojanović

Mirka je objasnila šta se dogodilo na premijeri – naime, Vujadin se uglavnom ne fotografiše na ovakvim događajima i ona ne vidi problem u tome.


Vujadin i ja smo bili na premijeri filma, prijateljski smo došli kod Sandre Mitrović kako bismo pogledali njen film. Vujadin je neko ko voli da je u medijima isključivo zbog sporta, oboje ne volimo privatne stvari da javno pokazujemo. Te večeri, crveni tepih je bio postavljen za moje kolege i umetnike, samim tim sa i ja tu prošetala. On ne voli da prolazi kroz te stvari. Vujadin voli da je jedino na pravoj fudbalskoj travi i na terenu i ja to od početka zabavljanja poštujem. Ovo ništa nije bilo novo, da on ne voli da se slika i daje intervjue. Ništa tu meni nije bilo strašno – naglasila je.

 

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

 

 

makonda-tracker