porodično okupljanje

Simpatična fotografija ručka sa – DEKOM: Ovo su trojica unuka Veljka Kuzmančevića i Verice Rakočević

0

Suprug Verice Rakočević, Veljko Kuzmančević, pohvalio se da je bio na "ručku sa unucima", odnosno sinovima Elene Karaman.

Verica i Veljko
Verica i Veljko foto: Marija Mladjen/ATAImages

Veza Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića oduvek je privlačila pažnju medija, mahom zato što je modna kreatorka 35 godina starija. Međutim, oni dokazuju da su godine u njihovom slučaju samo brojka.

 

Komentari ih ne dotiču, oni uživaju u svojoj ljubavi, koju su krunisali brakom pre jedne decenije, tačnije 2013. godine.

 

Njihova razliku u godinama može da im donese i neke neobično - simpatične situacije. Verica ima ćerku Elenu Karaman koja je rođena 1971. godine, što znači da je ona starija 12 godina od izabranika svoje majke.

 

 

Elena iza sebe ima tri braka i iz svakog braka po jednog sina, Prvi brak je bio sa crnogorskim fudbalerom Predragom Mijatovićem, drugi sa biznismenom Andrijom Draškovićem, a treći sa Jugoslavom Karićem.

 

 

Elena sa Mijatovićem ima sina Luku, sa Andrijom Matiju, dok je sa Jugoslavom Karićem dobila Simona. Njima je Verica Rakočević baka, a kako je Veljko njen partner već dugi niz godina, on je na neki način preuzeo ulogu dede.

 

Tako se Veljko pohvalio da je bio "na ručku sa unucima", odnosno sa Lukom, Simonom i Matijom.

 

 

- Na ručku sa unucima - napisao je kratko Veljko uz ovu sliku.

 

Prvi s leva je Matija Drašković, pored njega je Veljko, a zatim idu Simon i Luka. Priznaćete da je neobično mala razlika u godinama između dede i unuka.

 

 

makonda-tracker