zašto su se razveli?

U braku su bili 10 godina, a onda je usledio krah: Ovo je bivši muž Sanje Marinković - evo šta je presudilo da kažu KRAJ

1

Lepa voditeljka nije krila da su imali bračne krize, a otkrila je i zašto su se razišli 

foto: Instagram / sanjamarinkovicofficial
foto: Instagram / sanjamarinkovicofficial

Poznata voditeljka Sanja Marinković do pre nekoliko godina bila je u bračnoj zajednici sa  Aleksandrom Uhrinom, s kojim ima i dvanaestogodišnjeg sina Strahinju.

 

Ona često o svom privatnom životu govori u javnosti, jer želi da širi svest o tome da u ljubavi i braku treba da vladaju harmonični odnosi i da ni jedna strana ne treba da trpi.

 

Sanja je i u najtežim životnim trenucima ostala pribrana i pokušala je da spasi svoj brak, ali, kako i sama kaže, u tome nije uspela i usledio je razvod pre oko nešto više od dve godine. 

 

 

Ona je jednom prilikom ispričala da su njih dvoje dugo posećivali terapeuta pokušavajući da spasu bračnu zajednicu, ali kada su uvideli da to nije moguće usledio je razvod. Sa bivšim partnerom Aleksandraom danas ima korektan prijateljski odnos, a nedavno je odlučila i da otkirije koji razlog je presudio da stavi tačku na brak.

 

- Meni je najvažnije da gospodin nema kompleks nadmenosti, neuspeha, nemanja i onda je sve lako. Ponekad je poželjnije da bude potpuno smešan, nego potpuno dosadan. Mada, možda i najbitnije je da je hrabar, jer je to znak da ga krasi samopouzdanje. Jednostavno, ne pristajem na život udvoje po svaku cenu, bez ljubavi, strasti i nežnosti ne može. Upravo zbog nedostatka topline sam se i rastala od bivšeg muža. Možda sam emotivno nezrela, ali znam da ne želim da mi razum ućutka srce onom čuvenom rečenicom 'Nije pametno'" - ispričala je Sanja za "Story".

 

 

Uprkos tome što joj je prvi brak propao Sanja smatra da će se onaj pravi pojaviti u nekom trenutku. Za nju je mnogo važnije imati jednog pravog čoveka pored sebe, nego mnogo onih na koje će samo potrošiti uzalud vreme.

 

- Možemo da zaključimo da je ženama od muškaraca u suštini potrebno malo, lepa reč, zagrljaj, razgovor i mala doza uzbuđenja. U mom životu uvek postoji neki muškarac koji mi pozivom ili porukom ulepša svakodnevicu. Strpljivo čekam nekog tajanstvenog muškarca koji će bar na kratko promeniti moj život i čekam da novi ili neki stari princ ponovo ušeta u moj život - iskrena je ona.

 

 

Dok se ne pojavi onaj pravi Sanja uživa u svakom danu koji je pred njom. Voli da putuje, a veliko zadovoljstvo joj predstavlja i vreme koje provodi sa svojim sinom Strahinjom. 

 

- Kažu da uspeh u poslu i debljina novčanika muškarcima donose ono što ženama donosi osećaj da su lepe i poželjne, a ja bih dodala i slobodne -  poručila je nedavno voditeljka putem društvenih mreža.

 

 

makonda-tracker