ISPROBAJTE

Izgleda neverovatno u 5. deceniji: Plan ishrane Sanje Marinković kojim ćete svoju liniju dovesti do savršenstva

0

Voditeljka Sanja Marinković u petoj deceniji života izgleda neverovatno, a mnogi će se složiti da je ona, zapravo, godinama ista.

foto: Printscreen, k1
foto: Printscreen, k1

Sanja Marinković uvek rado govori o svojim navikama i rutinama, kao i pravilima ishrane koje poštuje, ali ističe i da je genetika dosta zaslužna za njen izgled.

 

Voditeljka uvek privlači pažnju svojim izgledom, a iako je protivnik estetske hirurgije, otkrila je koje korekcije je ipak imala na sebi.

 

- Redovnom fizičkom aktivnošću, odgovarajućom ishranom i preparatima za negu tela pokušavam da se negujem ne samo zbog fizičkog izgleda već i iz zdravstvenih razloga. Kao i većina žena koje ulaze u zrele godine, sve više vremena provodim negujući lice i telo, da kasnije ne bih žalila - rekla je Sanja za Hello.

 

Ona je dodala da su pravilno disanje i unos kiseonika eliksiri mladosti, te istakla koliko je fizička aktivnost važna za svaku osobu, ne samo one koji žele da dobro izgledaju.

 

- Naravno da je genetika osnov, moja baka se kao većina žena negovala samo kremom za lice i glicerinskom kremom za ruke, nikada nije imala mnogo bora, ali mislim da su vremena tada bila drugačija što se tiče ishrane i načina života. Zbog preterano brzog ritma života i stresa, koji ostavlja trag i na koži, danas smo svi prinuđeni da se negujemo adekvatnim preparatima - dodala je voditeljka.

Što se tiče korekcije, Sanja je isprobala samo hijaluron i o tome javno govorila.

 

- Javno sam priznala da sam u 39. godini probala hijaluron i njime uklonila sitne bore oko usta. Niko mi nije verovao. Sve može sa merom i da izgleda prirodno - iskrena je bila ona.

 

Primer Sanjinog jelovnika je vrlo lak i jednostavan, pa i sami isprobajte ovakav režim ishrane uz malo vežbanja.

 

Dan 1

Doručak: Tortilja

Ručak: Piletina sa sosom od pečuraka

Večera: Salata od tunjevine sa rukolom

Dan 2

Doručak: Topla palenta

Ručak: Brokoli od spanaća i pljeskavica od junetine

Večera: Pečena teletina

 

Dan 3

Doručak: Sendvič sa humusom i šampinjonima

Ručak: Piletina sa prazilukom

Večera: Riba sa spanaćem

 

Dan 4

Doručak: Omlet od belanaca

Ručak: Rolat od konjetine

Večera: Mocarela sa paradajzom ili kivijem

 

 

makonda-tracker