burno

"Niko ne voli da bude omalovažavan": Pevačica i dalje ljuta na Sanju Marinković

0

Živkovićeva je očekivala da će joj se Sanja izviniti, ali je voditeljka bila suzdržana.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Netrpeljivost između pevačice Katarine Živković i voditeljke Sanje Marinković dobija novi epilog, nakon emitovanja poslednje emisije "Magazin In" u kojoj su isečene pojedine Kaćine izjave, a tiču se devojaka lakog morala.

 

Iako su se povodom ove neusglasice oglašavale isključivo putem duštvenih mreža i medija, do zvaničnog "pomirenja nije došlo".

 

Da mogu da vratim vreme ponovo bih isto uradila. Na estradi sam više od jedne decenije i svojim poštenim, vrednim radom sam na mestu gde jesam. Najmanja što u emisiji očekuje od voditelja je poštovanje. Niko ne voli da bude javno vređan i omalovažavam. Imam ogromnu podršku ne samo svojih kolega i koleginica već i većine ljudi kojima je više preko glave njenog vređanja gostiju, uglavnom žena, i prevaziđenog koncepta emisije koji je vrlo često uvredljiv — rekla je za "Blic" Živkovićeva, dok je Sanja istakla da što se nje tiče nemam nikakav problem sa pevačicom.

 

Sanja Marinković
foto: M. M./ATAImages

— Zbog čega da se izvinim? Nema ovde nikakvih problema, naši timovi su se čuli i sve je u redu. Kada sam se konsultovala sa produkcijom i montažerima, izbacili smo deo od 10. do 15. minuta jer su se preklopile dve izjave i nije bilo moguće dobiti čist rez. O tome svedoči i sirov materijal. Sem tehničkih momenata, druge namere nije bilo. Kaća je moj drag gost, daje pametne odgovore i dobar je sagovornik. Nemam crnu listu i opet ću je zvati u emisiju — rekla je Sanja nakon skandala za "Alo".

 

Publika je bila veoma iznenađena ovom neprijatnom situacijom, a pojedine koleginice stale su na stranu Živkovićeve, poput Kije Kockar, Dušice Grabović,  Aleksandre Burać, Maje Nikolić.

 

 

 

 

 

makonda-tracker