BEZ STEGE

Često ga pozove kad joj je treba pomoć: Sanja Marinković iskreno o odnosu sa bivšim SUPRUGOM

0

Iako je sa Aleksandrom Uhrinom nedavno okončala desetogodišnji brak, ne libi se da sa njim kontaktira, čak iako nije u vezi sa sinom Strahinjom.

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Voditeljka Sanja Marinković nedavno je tokom gostovanja u emisiji "Pretres" na Hajp televiziji govorila o odnosu sa svojim bivšim suprugom Aleksandrom Uhrinom, a kako je istakla, on je veoma prijateljski nakon što su se i zvanično rastali.

 

Baš smo prijatelji i mislim da je ta podrška nešto najvažnije. Ne idemo na piće, ne večeravamo nas dvoje, ali kada meni i Strahinji nešto treba, on je jedna od prvih adresa na koje se obratim. Čak i kad mi se tata razboleo, najveća podrška bili su mi rođeni brat i moj bivši muž. Čak i posle kada sam prolazila kroz teške periode, kada mi se brat ne javi u tri, četiri ujutru, imala sam slobodu da pozovem njega.

 

Sanja Marinković
foto: M. M./ATAImages

Tokom zajednice duge 10 godina dobili su sina Strahinju koji je za oboje glavni pokretač u životu, a zbog njega će večno biti u kontaktu. Sanja je ovom prilikom otkrila šta je Aleksandru izgovorila na početku veze, kada nije mogla ni da sluti da će se rastati.

 

― Kad smo počeli da se zabavljamo, sećam se da sam mu rekla: "Molim te, ako ikada odlučimo da se rastanemo, neka to bude pre nego što počnemo da se mrzimo" tako da smo to ispoštovali ― rekla je i dodala:

 

Mi smo se kada je ljubav nestala razišli kao muž i žena, ali ne kao otac i majka. Nismo prijatelji koji dele intimu, to nije ni normalno ni zdravo, ali stvari koje nas okupiraju, brige, trudimo se. Ipak on najbolje poznaje moju porodicu i mene i može najbolje da pomogne  završava voditeljka.

 

Sanja Marinković
foto: Damir Dervišagić

 

makonda-tracker