SKLADAN PAR

SLAVNOM SPORTISTI SUPRUGA JE ZVEZDA VODILJA: O Zlatanovom braku priča ceo svet, a na ovaj način je počela ljubavna bajka! (FOTO)

0

Helena odlučuje o svim profesionalnim podvizima

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Zlatan Ibrahimović poslednjih nedelja je tema gotovo svih evropskih medija, a svakodnevno o njemu pišu na sportskim stranama. Za koji klub će fudbaler uskoro zaigrati, nije još uvek poznato, ali poznato je da će veliku ulogu u toj odluci imati njegova 11 godina starija supruga, Helena Seger.

 

Naime, godinama unazad jasno je da nekadašnja manekenka, a danas marketing stručnjak Helena Seger ima veliku ulogu, možda i najvažniju u životu proslavljenog sportiste.

 

Oko svega se konsultuje sa njom, a ako ga pitate da prokomentariše neku od žena, on uvek kaže:

 

"Kako to mislite druge žene. Ja volim samo jednu ženu!"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @helenasegerfp on

 

Zlatan uspešno neguje porodični život daleko od javnosti, a u braku sa Šveđankom je dobio dvojicu sinova , Maksimilijana i Vinsenta. Ipak, Helena nije klasična žena fudbalera, što je jednom prilikom i rekla.

 

Ona, kako je sama pričala u intervjuima, ne troši previše vremena na izgled, priznaje da ima prevelike usne i prekratke noge, bolje se oseća u farmerkama nego u dizajnerskim haljinama, ne voli šoping, nema kućnu pomoćnicu, uživa u brzoj vožnji na motociklu i skoro nikada ne daje intervjue.

 

Ali u jednom koji je dala jasno je istakla da sa svojim suprugom nije zbog novca:

 

"Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32, imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban fudbaler da me hrani. Bila sam samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca. Prvi put kada sam ga videla, zagradio je svojim Ferrarijem moj Mercedes, videla sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam loše raspoložena i izvikala se na njega. Mislim da mu se to svidelo." - rekla je Helena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @helenasegerfp on

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker