(video)

Ništa lepše danas niste videli! Uroš Jovčić i Dženi Martin su snimili reakcije SVIH kojima su rekli da postaju roditelji

0

Harizmatični glumac i njegova supruga rešili su da ovekoveče trenutke kada su porodici i prijateljima rekli da će dobiti prinovu i reakcije su predivne

Uroš Jovčić i Dženi Martin će ove godine dobiti prvo dete
Uroš Jovčić i Dženi Martin će ove godine dobiti prvo detefoto: jenniimartin, Instagram

Srpski glumac Uroš Jovčić, kog je publika zavolela zbog njegove uloge u filmu "Montevideo, Bog te video", i španska influenserka Dženi Martin uskoro će dobiti prvo dete.


Harizmatični par nedavno je na Instagramu podelio snimak kojim su saopštili da postaju roditelji, a na njemu smo videli Uroša i Dženi kako se grle i pokazuju ultrazvučni snimak, uzbuđeni zbog svega što je pred njima.


– Ne možemo da opišemo koliko smo srećni što vam kažemo da ćemo da postanemo mama i tata. Dugo smo sanjali o ovom trenutku... Još uvek se trudimo da u to poverujemo! – poručila je Dženi.

 


Par je istakao da im "srce puca od sreće" i da su zahvalni na svemu, kao i da jedva čekaju da dožive novo predivno životno putovanje koje je pred njima.


Pre nekoliko dana, Dženi je podelila i kompilaciju snimaka na kojima vidimo kako su njen suprug i ona saopštili svojim najmilijima da u porodicu i društvo uskoro stiže novi član družine.

 

Kako smo videli, Uroš i ona priredili su mnogima divno iznenađenje, a svi njihovi članovi porodice i prijatelji bili su razneženi, presrećni i pojurili da ih zagrle, naročito srećnu buduću mamu.

 


Nije se rodio/la i već i znam da će ga sva naša porodica i prijatelji obožavati. Hvala vam svi za toliko lepe reakcije – poručila je Dženi.


Podsetimo, Dženi i Uroš su se upoznali kada je on imao 21, a ona 15 godina i to na snimanju prve scene filma "Montevideo, bog te video" na Tenerifima.
Kako je glumac kasnije pričao, odmah je znao da je Dženi prava osoba za njega.


Oni su se sudbonosno "da" izgovorili 2021. godine, a Uroš je u nedavnom intervjuu za Glossy kao najznačajnije događaje u prošloj godini izdvojio upravo prinove u porodici.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Moram da kaže da se meni 2022. desilo nešto divno, a to je da sam postao "čiča". Moj brat Jovan i njegova supruga Sofija dobili su dečkića Teodora i to nam je sve usrećilo jer nam je to prva beba u porodici posle nekoliko godina. I moj brat od ujaka Branislav je dobio ćerkicu Magdalenu, radost je bila dupla! – rekao nam je budući tata.

 

 

makonda-tracker