porodične vrednosti

Ovim emotivnim činom ocu Alavaru produžila je ŽIVOT za deceniju: Dženi Martin otkrila dirljiv momenat sa VENČANJA

0

Suprug Uroš Jovčič bio je saglasan da Dženi ispuni želju svojim roditeljima, publika oduševljena.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Glumac Uroš Jovčić nedavno je stao na ludi kamen s svojom izabranicom Dženi Martin, a nakon crkvenog večanja, veselje su upriličili u jednom prestoničkom restoranu.

 

Sreću nisu krili jer su konačno svoju ljubav podigli na viši nivo, baš onako kako su godinama zamišljali.

 

S obzirom na to da je od svadbe prošlo nekoliko dana, utisci su se slegli, poznati par otkrio je za magazin Gloria kakav su presedan napravili u crkvi, a tiče se njenog oca.

 

"Obično svuda tražim dlaku u jajetu, ali ih ovde nije bilo. Sve, od muzike, dekoracije i posluženja do torte bilo je bolje od onoga što smo nas dvoje zamislili. Zapravo, toliko nam se svidelo da ozbiljno razmišljamo da napravimo sličnu zabavu i za „Mladence“, jer nam je ovaj, najvažniji dan u životu nekako proleteo." - istakao je Jovčić, a onda je Dženi dala svoj zaključak.

 

Dženi Martin i Uroš Jovčič
foto: Instagram Printscreen

"To je valjda nekako normalno, sve devojke planiraju kako će izgledati njihov najbolji dan u životu. I naš je bio savršen, a emotivno ga je obeležio poseban trenutak, kad me je tata Alvaro doveo do oltara. Bilo je zaista divno i znam da će to tati, koji ima 82 godine, produžiti život sigurno za deceniju." 

 

 

 

makonda-tracker