srodne duše

Supruga našeg glumca je NESTVARNO LEPA: Imala je 15 godina kad su sreli, ali oboje su znali — to je LJUBAV ZA CEO ŽIVOT

0

Glumac je u braku s vanserijskom lepoticom iz Španije, koja se zbog njega preselila u Srbiju i započela novi život

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Uroš Jovčić, naš mladi glumac, mnogima je poznat sa malih ekrana, a pored brojnih uloga koje je zabeležio, mnnogi ga najbolje znaju po prvoj važnoj — onoj u "Montevideu".

 

Upravo je ona za Uroša bila sudbonosna.

 

Naime, dok je glumac boravio na Tenerifima zbog snimanja

filma "Montevideo, vidimo se", na istom mestu se zadesila i Špankinja Dženi Martin. On je tada imao 21 godinu, a ona samo 15.

 

Tada su se prvi put sreli, a kako je glumac više puta u medijima govorio znao je da je ona ona prava. U početku njihova ljubav je bila platonska, da bi se kasije pretvorila u pravu ljubavnu romansu.

 

Zbog Uroša Dženi Martin se preselila u Srbiju. Njih dvoje žive u stanu koji su Urošu poklonili roditelji, a glumac je na početku njihove veze rekao da planira svadbu:

 

- Kad skupim kintu, napraviću gala venčanje - izjavio je glumac, što se konačno i ispunilo.

 

 

Njih dvoje sada žive svoju ljubavnu priču, a Dženi se trudi da nauči jezik i što bolje se prilagodi Srbiji:

 

- Iako sve razumem dok ga slušam, ne usuđujem se da govorim srpski, posebno ne javno. Strah me je da ne pogrešim i stalno pričam u nominativu, jer još nisam savladala padeže, koji su, kao i cela srpska gramatika, baš teški. Sa Urošem, naravno, razgovaram i na srpskom - rekla je u jednom intervjuu za Gloriju.

 

 

Lepa devojka iz Španije je osim u svog supruga zaljubljena i u Srbiju, a najviše joj se sviđaju priroda i ljudi.

 

- Iako sam godinama živela u Madridu, ne pamtim da sam videla življi grad od Beograda. On je zaista nešto posebno, što potvrđuju i moji prijatelji iz Španije koji su nam dolazili u goste. Kad stigneš u Beograd, on te nekako odmah zgrabi, teško mu je odoleti. Hrana je neverovatno ukusna, ali ipak do sada nisam probala da napravim neki od vaših specijaliteta - iskrena je Dženifer.

 

 

 

 

 

makonda-tracker