čestitamo!

Uroš Jovčić postaje otac: Glumac i njegova supruga objavili NAJLEPŠE VESTI snimkom koji će vas raznežiti

0

Glumac Uroš Jovčić i njegova supruga Dženi Martin postaće roditelji, a vesti o trudnoći su podelili uz emotivnu poruku i najlepši snimak koji ćete danas videti.

Glumac i njegova supruga će uskoro postati roditelji
Glumac i njegova supruga će uskoro postati roditeljifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumac Uroš Jovčić (33) i njegova supruga Dženi Martin (27) objavili su najlepše vesti, da će postati roditelji.

 

Svoju sreću zbog vesti o trudnoći podelili su na društvenim mrežama.

 

Uz predivni snimak na kome se vide Uroš i Dženi kako se opijeni srećom grle i pokazuju ultrazvučni snimak, a i kako mladi glumac mazi trudnički stomačić svoje supruge, objavili su i emotivne reči koje su ganule sve nas. 
 

– Ne možemo da opišemo koliko smo srećni što vam kažemo da ćemo da postanemo mama i tata. Dugo smo sanjali o ovom trenutku... još uvek se trudimo da u to poverujemo! Dok gledamo ultrazvučnu sliku zagledamo u sebe i shvatamo da je naša najveća želja konačno stvarnost. Srce nam puca od sreće! Toliko smo zahvalni za život. Jedva čekamo da zajedno doživimo ovo novo ogromno putovanje kao da čekamo najlepši zalazak sunca na svetu– napisala je Dženi na svom Instagram profilu.


Podsetimo, Dženi i Uroš su se upoznali kada je on imao 21, a ona 15 godina i to na snimanju prve scene filma “Montevideo, bog te video” na Tenerifima. 

 

Kako je glumac kasnije pričao, odmah je znao da je Dženi prava osoba za njega. 

 

Oni su se venčali 2021. godine daleko od očiju javnosti, a Uroš je kasnije podelio najemotivniji trenutak na venčanju.

 

– Iako to kod nas nije običaj, naš sveštenik Rastko ispunio je Dženinu najveću želju. Ona je katolkinja i krštena je, ali veoma poštuje pravoslavlje i u tom duhu ćemo vaspitavati i našu decu. Dok ju je otac vodio ka oltaru, bio sam okrenut leđima i pogledao sam je tek kada ju je tata predavao. Bio je to poseban trenutak, okrenuo sam se i video je u najlepšoj venčanici ikada i u tom trenutku sam znao da će sve biti u najboljem redu – rekao je Uroš.

 

Uroš je uoči novogodišnjih i božićnih praznika za Glossy podelio da je zadovoljan proteklom godinom i da je zadovoljan svime što mu je 2022. godina donela, a mi smo sigurni da će mu 2023. godine biti još lepša i slađa uz novog člana porodice. Čestitamo!

 

 

makonda-tracker