PREDIVNI SU

Iako ima 45 godina, izgleda kao DEVOJČURAK: Šakira uživa sa sinovima, a retko ko zna da oni nose stara SRPSKA IMENA

1

Poznata pevačica se ne libi da na društvenim mrežama pokaže da je u top formi

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Popularna pevačica Šakira nedavno je na svom Instagram profilu postavila fotografiju na kojoj se vidi da je na plaži sa svojim sinovima.

 

Ona je sa dečacima, devetogodišnjim Milanom i sedmogodišnjim Sašom pozirala u plaži, a fotografija je pokupila preko ogroman broj lajkova.

 

 

U lila bikiniju sa resama i belom šortsu uživala je u društvu svojih sinova i pokazala zavidnu figuru.

 

Zgodna 45-godišnjakinja rođena u Kolumbiji poznata je po svojim oblinama i vitkoj figuri koju održava napornim plesnim treninzima, a sudeći po njenom izgledu čini se da od njih nije odustala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

Nakon što je 2001. godine izbacila poznati hit "Whenever, Wherever" nema ko nije gledao u izvajano telo lepe Šakire koja se zaosno uvijala u spotu.

 

Žene su masovno krenule na trbušni ples, a te godine jedna od najpopularnijih intervencija bila je liposukcija stomaka, samo da bi se dobila toliko željena figura peščanog sata koju je proslavila, mnogo pre Kim Kardašijan upravo zgodna Kolumbijka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

Da podsetimo, Šakira i Žerar Pike upoznali su se na snimanju spota za Šakirinu pesmu Waka Waka, koja je bila himna za Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010. godine.

 

Par ima dva sina, ali svoju ljubav još uvek nisu krunisali brakom. Ova popularna pevačica je svojim sinovima dala imena Milan i Saša.

 

 

makonda-tracker