nisu mogli da se strpe

Ona je JEDINA na njihovoj strani: Kako su princ Hari i Megan Markl NAMERNO uništi dan voljenoj princezi

0

Na dana kada je bila najsrećnija, princeza i najdraža rođaka princa Harija bila je u drugom planu

Megan Markl i princ Hari su 2018. bili najsrećniji , a svoju sreću su stavili ispred tuđe u pogrešnom trenutku
Megan Markl i princ Hari su 2018. bili najsrećniji , a svoju sreću su stavili ispred tuđe u pogrešnom trenutkufoto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Otkako su princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, saopštili da se povlače s položaja viših članova britanske kraljevske porodice, par je na distanci sa ostalim predstavnicima Krune.


U tek nekoliko prilika videli smo ih pored kralja Čarlsa, princa Vilijama i Kejt Midlton, a nakon što je Hari objavio knjigu "Rezerva" – pitanje je hoćemo li ih ponovo videti na okupu.


Za sve to vreme, jedina članica šire kraljevske porodice koja je pružala podršku Saseksovima i čak ih posetila u Americi bila je Harijeva sestra od strica. U pitanju je princeza Eugenija od Jorka, ćerka ozloglašenog princa Endrua.

 

Princeza Eugenija od Jorka pružala je podršku hariju
Princeza Eugenija od Jorka pružala je podršku harijufoto: David Hartley / Shutterstock Editorial / Profimedia

Hari se i pre nego što je upoznao Megan rado družio sa njom, izlazili su zajedno u provod i putovali zajedno, a ona je oberučke prihvatila njegovu suprugu i bila uz njih kada su im čitava porodica i Britanija okrenuli leđa.


Ipak, u svojoj autobiografiji princ Hari je potvrdio ono što se godinama spekulisalo – da su Megan i on namerno odlučili da budu u centru pažnje baš na venčanje princeze Eugenije.

 

1 / 5 Foto: EPA/NEIL HALL


Princeza od Jorka udala se za biznismena Džeka Bruksbenka 12. oktobra 2018. godine, nekoliko meseci nakon što su venčali Hari i Megan. Saseksovi su se sve vreme nadali potomstvu i baš u tom trenutku Megan je bila u drugom stanju, a oni su rešili da srećne vesti s porodicom podele – na Eugenijinom venčanju!

 

Hari je napisao da su njegova draga i on bili "van sebe od sreće" zbog Eugenije i da su odložili planove kako bi bili na njenoj svadbi. Međutim, nisu taj dan mogli da ostave samo njoj, već su se postarali da svi pričaju samo o njima.

 

Princ Vilijam, Kejt Midlton, princ Hari i Megan Markl na venčanju princeze Eugenije 2018. godine
Princ Vilijam, Kejt Midlton, princ Hari i Megan Markl na venčanju princeze Eugenije 2018. godinefoto: EPA-EFE/WILL OLIVER

– Sedeo je za svojim velikim stolom, koji mu je pružao njegov omiljeni pogled – niz put Long vok... Bio je oduševljen što je saznao da će po četvrti put postati deka; njegov širok osmeh me je ugrejao – napisao je princ Hari o svom ocu Čarlsu.


Ipak, nije se sve zadržalo na Čarslu, već su nastavili da šire srećne vesti.


Posle pića na prijemu, u Kapeli Svetog Đorđa Meg i ja smo odveli na stranu Vilija. Bili smo u ovoj ogromnoj prostoriji, sa viteškim oklopima po zidovima. Čudna soba, čudan trenutak. Šapnuli smo vesti, a Vili se nasmejao i rekao da mora da kaže Kejt – piše Hari.


U tom trenutku Kejt je pričala sa svojom sestrom Pipom, a Hari je navodno rekao da mogu i kasnije da kažu njegovoj snahi, ali je Vilijam insistirao.

 

Kejt Midlton na venčanju princeze Eugenije 2018.
Kejt Midlton na venčanju princeze Eugenije 2018.foto: EPA-EFE/WILL OLIVER

Zato smo rekli iKejt, a ona se takođe široko nasmejala i zahvalila nam se od srca. Oboje su reagovali baš onako kako sam se nadao i želeo – rekao je princ Hari.


Inače, i tokom venčanja, u medijima su se pojavile spekulacije da je Megan Markl pokazala trudnički stomačić na svadbi, a tri dana kasnije je par objavio i zvanično saopštenje za javnost da će dobiti prvo dete.

 

 

makonda-tracker