uvek su zajedno, ali sad...

Megan Markl KAO DA JE U ZEMLJU PROPALA: Zašto je vojvotkinja NESTALA IZ JAVNOSTI čim je Hari objavio knjigu?

1

Jedan britanski novinar istakao da je da ponašanje Megan Markl proteklih nedelja prvi znak da želi da se distancira od supruga

Megan Markl i princ Hari se maltene nikad ne odvajaju, ali u poslednje vreme vojvotkinju ne viđamo pored supruga
Megan Markl i princ Hari se maltene nikad ne odvajaju, ali u poslednje vreme vojvotkinju ne viđamo pored suprugafoto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Otkako su obznanili svetu svoju ljubav, princ Hari i Megan Markl su nerazdvojni, a jedno bez drugog smo ih videli u tek nekoliko prilika.


Ipak, čini se da je tokom Harijeve promocije autobiografije "Rezerva" njegova supruga i majka njegovog sina Arčija i ćerke Lilibet vrlo napadno odsutna.


Par je obično jedno drugom najveća podrška i završavaju jedno drugom rečenice u intervjuima i dokumentarnoj seriji "Megan i Hari", koju su nedavno objavili na Netfliksu, zbog čega činjenica da Megan Markl ne učestvuje u Harijevovoj promociji memoara zaista upada u oči.

 

Vojvotkinja od Saseksa obično je najveća podrška svom suprugu, ali je od objavljivanja njegove knjige 'Rezerva' maltene u zemlju propala
Vojvotkinja od Saseksa obično je najveća podrška svom suprugu, ali je od objavljivanja njegove knjige "Rezerva" maltene u zemlju propalafoto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Megan je jednom prilikom opisala Harija i sebe kao "so i biber, jer uvek idu zajedno", a sada je britanski Telegraf postavio pitanje gde je vojvotkinja od Saseksa u najvažnijim trenucima u životu njenog muža, kada se otvorio pred celim svetom.

 

Na kraju krajeva, princ je dao više intervjua tim povodom i bio velika podrška dok je Megan promovisala svoj podkast Archetypes i knjigu za decu "Klupa".

 

Kako ističe britanski Telegraf, Megan Markl je možda "bila zabrinutija" i "opreznija" zbog efekata koje će imati Harijeva knjiga.

 

Hari je pisao vrlo direktno o svemu što ga je mučilo od detinjstva: gubitku majke, odnosu s bratom Vilijamom, osećanju da mu je u svemu rezerva i broj dva, pa čak i o vrlo privatnim stvarima poput promrzlina penisa i gubljenju nevinosti sa starijom ženom.

 

1 / 8 Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA


Da li je ovo način na koji bi ona pristupila stvarima? Verovatno ne, ali ona će ga uvek podržati i nikad se ne bi petljala u tako ličan projekat – rekao je jedan neimenovani izvor za pomenuti list.


Ovo je o njegovom životu, njegovom putovanju i njegovom viđenju stvari – dodao je on.


Poznati britanski novinar Den Vuton istakao je da mu je "apsolutno fascinantna" tišina Megan Markl otkako princ Hari promoviše svoje memoare i smatra da je ovo prvi znak da ona "pokušava da se distancira", kako ne bi bila kolateralna šteta negativnog PR-a koji izaziva knjiga "Rezerva".

 

 

makonda-tracker