Od muža je STARIJA 4 GODINE, retko ko zna da su U BRAKU: Ovaj glumački par godinama živi pravu LJUBAVNU BAJKU

0

Iako se oboje godinama bave glumom nismo često imali prilike da ih gledamo u zajedničkim projektima, sve do nedavno 

foto: Instagram / andrianadjordjevic
foto: Instagram / andrianadjordjevic

Poznati glumački par, Stojan Đorđević i Andriana Đorđević dugi niz godina su u sklanom braku, a u javnosti se veoma retko pojavljuju zajedno. 

 

Njih dvoje smo nedavno imali prvi put da vidimo u popularnoj seriji "Igra sudbine" gde je on igrao ulogu Vida Zalada, a ona ulogu nastavnice Luke Kanačkog.

 

Ovaj poznati glumački par već godinama uživa u skladnom braku iz kojeg su dobili i potomstvo, sina Andreja i ćerku Sašu. Njih dvoje se ne libe da sa pratiocima na društvenim mrežama podele trenutke iz svog privatnog života.

 

 

Sudeći prema onome što smo mnogo puta imali prilike da vidim, ovaj glumački par živi pravu ljubavnu bajku.

 

Ono što je kod njih zanimljivo jeste to da je Andriana starija od Stojana četiri godine. I dok je Andriana rođena Beograđanka, Stojan se nakon završene srednje škole u rodnom gradu Kragujevcu preselio u Beograd, gde je završio glumu. 

 

 

Andrijana je Osnovnu školu i Gimnaziju završila u Valjevu. Glumu je diplomirala 2009. godine u klasi profesora Nebojše Bradica i Andreja Šepetkovskog.  

 

Andriana je takođe igrala u predstavama za decu i odrasle, snimila debitantski film “Žigosana” u režiji Saše Radojevića.

 

 

Zanimljiv je podatak da je Stojan glumu završio u klasi sa poznatim glumcima među kojima su Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Tamara Dragičević, Miljana Gavrilović, Jelisaveta Orašanin i mnogi drugi.

 

Kako je nedavno otkrio, ovu klasu glumaca još zovu i Svarovski klasa, zbog velikog uspeha koji su postigli na domaćoj i stranoj glumačkoj sceni.

 

 

makonda-tracker