urnebesno!

Tri puta ju je prosio, a ona ga odbila: Tijana Čurović otkrila bizaran razlog zbog kojeg nije htela da se uda za Slavišu

1

Ljubav između Tijane i Slaviše Čurovića počela je pre 20 godina

foto: ATA Images
foto: ATA Images

Naš poznati glumački par Tijana i Slaviša Čurović odlučili su da se pomire čak 7 godina od kada su se zakonski razveli.

 

Njihova ljubavna priča počela je davno, pre 20 godina kada su radili na jednom zajedničkom projektu. 

 

 

Prvi put videli smo se u beogradskom hotelu „Balkan“. Bilo je to septembra 2003. godine. Slaviša je u to vreme bio upravnik Nikšićkog pozorišta i trebala mu je glumica za ulogu u predstavi „Pretis lonac“, a moj profesor Feđa Stojanović preporučio je mene. Moram da priznam da mi se u početku uopšte nije svidelo njegovo ponašanje. Kad sam prihvatila ulogu, poljubio mi je ruku i predložio da me odveze kući, što sam odbila ‒ rekla je Tijana jednom prilikom za domaće medije. 

 

Ona je zatim otkrila i neke pikanterije iz privatnog života, koje su mnoge nasmejale. 

 

Tijana Čurović, Slaviša Čurović, Tijana i Slaviša Čurović
foto: Antonio Anhel/ATA images

 

Nisam odmah bila zainteresovana za njega kao muškarca. Čak sam ga udarila kad me je prvi put poljubio, ne jako, više onako filmski. Fascinirala me je njegova istrajnost, hrabrost i rešenost da me osvoji. Na dan kad sam diplomirala došao je u Beograd. Izašli smo na ručak i on je u jednom trenutku značajno zastao i upitao: „Da li bi ti bila sa mnom stalno?“ Tada me je definitivno osvojio. Nisam ni bila svesna da me je zapravo zaprosio.

 

Nije odmah rekla „da“ jer je smatrala da joj je prerano za udaju.

 

 

Nisam ga definitivno odbila, samo sam odložila odluku. Posle izvesnog vremena zaprosio me je drugi put. Tada mi se nije svideo prsten. Treća je bila sreća. Već smo živeli zajedno i čekali dete pa mi nije preostalo ništa drugo nego da pristanem i time formalno potvrdim nešto iza čega sam svim srcem stala mesecima pre toga. Ja sam pravi primer da je upornost najvažnija. On je toliko bio istrajan i siguran da smo nas dvoje stvoreni jedno za drugo da sam morala da mu poverujem. Sad mogu da kažem da je bio u pravu ‒ zaključila je Tijana Čurović. 

 

 

Sedam godina nakon što su se razveli odlučili su da ipak ožive svoju ljubav. Oni sad uživaju u zajedničkim trenucima, a ovim činom su pokazali da za pravu ljubav nema granica. 

 

 

makonda-tracker