kao preslikane

Retko je viđamo sa poznatom glumicom u javnosti, ima veoma ODGOVORNO ZANIMANJE: Upoznajte sestru Jelisavete Orašanin

0

Lepu suprugu Miloša Teodosića često gledamo na malim ekranima, ali i na društvenim mrežama, a retko ko zna da ima rođenu sestru 

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Poznata glumica Jelisaveta Orašanin godinama slovi za jednu od najlepših i najzgodnijih glumica na domaćoj glumačkoj sceni. Često imamo priliku da je vidimo ne samo na malim ekranima, već i na daskama koje život znače.

 

Ipak, reklo bi se da Jelisaveta uživa i u korišćenju društvenih mreža, jer veoma često na njenom Instagram profilu imamo prilike da vidimo kako glumica provodi vreme.

 

Uprkos tome što je veoma popularna o njenom životu se malo toga zna. Samo oni koji pomno prate njenu karijeru znaju da Jelisaveta ima rođenu sestru koja izbegava da se pojavljuje u javnosti. 

 

 

Ona vodi svoj, miran život daleko od znatiželjnih pogleda novinara i objektiva, a pre nekoliko godina se udala i dobila je sina. 

 

Jelisaveta je u više navrata govorila koliko je vezana za sestru i koliko uživa u svakom trenutku koje provedu zajedno. 

 

 

- Trudim se da budem što više sa sestrom jer ona mnogo radi, pa svaki slobodan trenutak provodim s njom. Uveče šetamo, tu je i njen pas bez kojeg ne možemo da izađemo i trudim se da budem što više van kuće - rekla je Jelisaveta Orašanin jednom prilikom.

 

Ono što je takođe poznato jeste i da Milica nikada nije imala pretenzije  da se bavi nekim javnim poslom. Ona je od Jelisavete starija dve godine i diplomirani je stomatolog.

 

 

 

makonda-tracker