Sad je već porastao

Nije više tako mali: Jelisaveta Orašanin objavila PRVU SLIKU sa njenim i Teovim SINOM BOGDANOM još od kada je bio beba

0

Glumica ne objavljuje često javno fotografije sa svojom decom, pa je ovo retka situacija da imamo prilike da vidimo malog Bogdana.   

Jelisaveta Orašanin
Jelisaveta Orašaninfoto: Instagram / Jelisaveta Orašanin

Jelisaveta i Miloš važe za jedan od najskladnijih domaćih parova, a u bračnu luku uplovili su 2017. godine. Poznati sportista i lepa glumica su "sudbonosno da" izgovorili nakon svega šest meseci zabavljanja, a u poslednje žive u italijnskom gradiću Bolonji.

 

Miloš trenutno igra za košarkaški klub iz ovog grada, a kad je on zauzet treninzima i utakmicama, Jelisaveta uživa u čarima Italije i brine o deci. Teo I Jeliseveta imaju dvoje mališana, stariju ćerkicu Petru od pet godina i dvogodišnjeg sinčića Bogdana.

 

Ovaj sportsko - umetnički par nema običaj da eksponira svoj privatni život. To se posebno odnosi na njihovo dvoje dece, koje veoma retko možemo videti i na njihovm društvenim mrežama.

 

Ali zato smo saznali da su Teo i Jelisaveta proveli brojne neprospavane noći uz Bogdana i Petru. Međutim, iako naporni, to su ujedno bili i veomi dragi i slatki trenuci.

 

 

- Lepo nam je kad smo zajedno, jer je za mene poenta roditeljstva da cela porodica bude na okupu. Pošto smo sad trenutno u istoj sobi, Miloš i ja uopšte ne spavamo. Deca stalno plaču i jedno drugo bude, pa smo od pet ujutru na nogama - ispričala je pre nekog vremena Jelisaveta u emisiji "Kec na jedanaest"

 

 

Iako nemaju podelu na to ko je mamino, a ko tatino dete, Jelisaveta priznaje da se to ipak zna.

 

 

- Nemamo podelu ko je mamin, a ko tatin. Ali hteli mi to da priznamo ili ne, ćerke su uvek tatine. Evo, sad imam i sina, pa ćemo Miloš i ja biti jednaki - našalila Jelisaveta.

 

Jelisaveta je, ako smo pedantno proverili poslednju fotografiju sina postovala na Instagram pre oko godinu dana, dok je još bio beba. Sada je prekršila to pravilo i okačile svoje slike sa Bogdanom u naručju dok su bili u šetnji.

 

 

Dalo se primetii da je Bogdan već malo izrastao u odnosu na poslednji put kad smo ga videli i da više nije beba. A nadamo se da je sada, kada je porastao, pustio i roditelje malo da spavaju noću.

 

 

makonda-tracker