uživa u odmoru

"NEMAM PROBLEM SA TIM DA NE RADIM": Popularna glumica otkrila kako provodi svoje slobodno vreme

0


Popularna mlada glumica Isidora Simijonović priznala je da uživa u odmoru, jer je u prethodnom periodu mnogo radila.

foto: printscreen k1
foto: printscreen k1

- Nemam nikakav problem sa tim da ne radim i da lenstvujem. Imam sada pauzu od dve, tri nedelje, a onda ponovo počinju predstave. To je moje vreme i uživam – rekla je glumica tokom gostovanja u emisiji “Kec na jedanaest”.

 

Iza nje su izuzetno naporne pripreme za predstavu “Cement Beograd” u Beogradskom dramskom pozorištu, zbog kojih je kako kaže prestala da ide na treninge.

 

- Mesec i po dana smo svakodnevno imali probe u trajanju od četiri do pet sati, od čega smo intenzivno na sceni plesali oko tri. U jednom trenutku shvatila sam da mi moji treninzi uopšte nisu potrebni i da su mi suvišni, pa sam ih otkazala na dve nedelje – otkrila je Isidora.

 

– Kao grupa smo postali izuzetno fizički spremni, i guramo jedni druge da ne posustanemo, jer je predstava zaista zahtevna.

 

Mlada glumica prisetila se na K1 i veoma popularne serije koja joj je bila i svojevrsna odskočna daska – “Jutro će promeniti sve”.

 

- I dalje stojim iza toga da je ta predstava pre svega veoma tačna. Ona je prava slika života mladih i problema sa kojima se suočavaju. Tada sam možda bila previše mlada, imala sam 23 godine, ali sada, tri godine kasnije, često primetim da mi se dešavaju neke situacije iz serije – kazala je isidora.

 

Bošku i Aleksandri rekla je i da je zadovoljna ulogom novinarke u “Porodici”, seriji koja je podigla pravu buru u javnosti.

 

- Bilo mi je i zanimljivo i veoma važno što sam dobila ulogu mlade devojke pune ideala koja shvata da zapravo ništa nije onako kako je zamišljala i očekivala. Saosećala sam sa njom i kako čujem, i gledaoci su, i to je najvažnije. Da su razumeli suštinu lika i izazova pred kojima se našla – rekla je Isidora u emisiji “Kec na jedanaest”.

 

 

 

makonda-tracker