(FOTO)

40 dana je prošlo od njegove smrti: Ćerka Siniše Mihajlovića objavila LEPU VEST koja porodici VRAĆA OSMEH na lice

0

Prošlo je 40 dana od smrti legendarnog fudbalera i trenera Siniše Mihajlovića.

foto: ariannamihajlovic/Instagram/Printscreen
foto: ariannamihajlovic/Instagram/Printscreen

Proslavljeni fudbaler Siniša Mihajlović preminuo je u 54. godini nakon trogodišnje borbe sa galopirajućom leukemijom. Kada je Miha saopštio da ima ovu strašnu dijagnozu, ceo fudbalski svet mu je pružio podršku.

 

Nakon što je pokazao veliku borbu, vodio svoj klub čak i iz bolnice, Miha je dočekao i da upozna malu unuku Violante, međutim, ipak je izgubio najvažniju utakmicu u životu.

 

Cela Italija se oprostila od čoveka koji je bio heroj, iza Siniše je ostala velika porodica, supruga Arijana i petoro dece koji se trude da zajedno očuvaju uspomenu na voljenog Mihu.

U međuvremenu se ovoj porodici dogodilo i nešto lepo, nešto što će sigurno uneti novu radost u njihove živote. Naime, Sinišina najmlađa ćerka Virdžinija se pohvalila na Instagramu kako je Violante prohodala. Devojčica je nedavno napunila godinu dana i sada pravi svoje prve korake.

 

Snimak prati pesma The time of my life, dok dete nasmejano trči tetki u zagrljaj.

 

Mala Violante prohodala
Mala Violante prohodalafoto: virgimih/Instagram/printscreen

Siniša je jednom prilikom istakao da mu upravo unuka daje novi razlog za život i uliva nadu, a sama Virdžinija je istakla kako mnogo drugačije gleda na život otkad je saznala za očevu dijagnozu.

 

 

makonda-tracker