bio joj je ostvarenje sna

Zbog njega je OSTAVILA GLUMU i otišla u Ameriku: Znate li koji poznati muškarac je bio NAJVEĆA LJUBAV Maje Sabljić?

0

Svoju karijeru popularna glumica stavila je u drugi plan zbog velike ljubavi koja se tragično završila 

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Glumica Maja Sabljić je osamdesetih godina bila u žiži interesovanja medija zbog neverovatnog talenta, ali i lepote kojoj je uspela da očara mnoge.

 

Ona je rođena u Obrenovcu, a svoju sreću pronašla je van granica Srbije. Uprkos tome što je imala veoma uspešnu karijeru Maja je odlučila da svoju sreću potraži van granica naše zemlje

 

Nakon velikog uspeha koji je postigla filmom "Lične stvari" (1979.g.) upisala je Fakultet dramskih umetnosti, gde je rame uz rame krčila svoj glumački put uz Sonju Savić, Oliveru Ježinu, Svetlislava Goncića i Zorana Cvijanovića.

 

 

Maja se dosetila da snimi film o svom upisu na fakultet i on je za veoma kratko vreme postao jedan od najgledanijih tog vremena. 

 

Nakon tog filma usledili su i mnogi drugi, a voleli smo da je gledamo u ostvarenjima “Kamiondžije opet voze”, “Druga Žikina dinastija”, “Policajac sa Petlovog brda”, “Ona voli Zvezdu”, „Bolji život“, “Lavirint”.

 

 

Uprkos velikom uspehu u glumačkom poslu Maja je odlučila da ode za Ameriku gde je pronašla sve ono o čemu je sanjala. Od 1993. godine živela je u Los Anđelesu na prestižnom Bulevaru sumraka, između Holivuda i Beverli Hilsa. Udala se za Đorđa Zečevića, biznismena i producenta srpskog porekla.

 

Iako je Maja bila vrsna glumica u Americi nije nastavila da se bavi tim poslom. 

U više navrata lepa glumica je pričala o tome da američki reditelji nisu blagonaklono gledali na glumce "sa akcentom".

 

Maja Sabljić
Maja Sabljić foto: Damir Dervišagić, Stefan Jokić

 

- Glumci u Holivudu žive u svom zatvorenom svetu. Ali najveće zvezde su u stvari najnormalnije i najprijatnije osobe. To mi je bilo baš fascinantno. Pošto smo se moj pokojni suprug i ja družili sa Dan Tanom i često smo bili u jednom od njegovih restorana, viđali smo poznate glumce. Ali njih niko ne sme da davi. Međutim, one koje je Dan Tana pozdravio ili se družio s njima viđali smo ih i mi“, ispričala je Maja, koja danas živi na relaciji Los Anđeles – Beograd navodi  serbiantimes.

 

 

Uprkos velikoj ljubavi koju je osećala prema suprugu Đorđu nisu uspeli da se ostvare u ulozi roditelja. On je na njenu ogromnu žalost preminuo 2012. godine i tada se njen život u potpunosti preokrenuo.

 

U jednom intervjuu je priznala i da je Beograd za nju poseban grad i da ga tako posebnim čine njegov specifičan duh, ljudi, arhitektura, Dunav i Sava. 

 

 

makonda-tracker