nakon kiše dođe sunce

Konačno najlepše vesti: Stiže još jedna beba u britansku kraljevsku porodicu

0

Nakon smrti kraljice Elizabete Druge i problema koje je britanskoj kraljevskoj porodici napravio princ Hari, konačno stižu lepe vesti iz Londona.

Britanska kraljevska porodica dobija još jednu prinovu
Britanska kraljevska porodica dobija još jednu prinovufoto: Shutterstock/Lorna Roberts

Protekli meseci nisu bili laki za britansku kraljevsku porodicu.

 

Velika Britanija se prvo suočila sa smrću kraljice Elizabete Druge, a nakon toga je sin Čarlsa, princ Hari zadao težak udarac kraljevskoj porodici prvo Netfliksovim dokumentarcem koji je objavio zajedno sa suprugom Megan Markl, a potom i svojim memoarima u kojima je izneo niz teških optužbi i otkrio detalje odnosa sa ocem i bratom.

 

Da uvek nakon teškog perioda dođe lep, potvrdile su najnovije vesti sa britanskog dvora.

Naime, rode ponovo stižu u kraljevsku porodicu. Princeza Eugenija je ponovo trudna, te čeka drugo dete sa svojim suprugom Džekom Bruksbenkom.

 

Ćerka princa Endrua i Sare Ferguson podelila je srećnu vest danas, a na preslatkoj fotografiji se vidi njen sin Avgust koji ljubi njen trudnički stomačić.

Mnogo smo uzbuđeni što ćemo ovog leta dobiti pojačanje u porodici – napisala je princeza.

 

Avgust, koji za nekoliko nedelja puni dve godine, želi da ima mlađeg brata ili sestru, saopštila je danas Bakingemska palata.

 

– Eugenija i gospodin Džek Bruksbank sa zadovoljstvom objavljuju da očekuju svoje drugo dete ovog leta – stoji u saopštenju Bakingemske palate

 

– Porodica je oduševljena i Avgust se veoma raduje što će postati stariji brat–

 

Za sada nije poznato da Eugenija i njen suprug očekuju dečaka ili devojčicu.

Princeza Eugenija i njen suprug Džek Bruksbenk postaće ove godine roditelji po drugi put
Princeza Eugenija i njen suprug Džek Bruksbenk postaće ove godine roditelji po drugi putfoto: Victoria Jones / PA Images / Profimedia

Podsetimo, princeza Eugenija i Džek Bruksbank su počeli da se zabavljaju 2011. godine. Kada je Eugenija napustila London i otišla u Njujorku zbog posla 2013. godine, par je održavao vezu na daljinu. 

 

– Provodimo mnogo vremena na Skajpu. To je sjajno – rekao je tada Džek za Daily Mail.  

 

Princeza se 2015. godine vratila u London gde se par sve više zbližio - a sledeće godine su počele da kruže glasine o veridbi.

 

Međutim, prošlo je još dve godine pre nego što je Džek postavio čuveno pitanje dok je par bio na gostovanju u Nikaragvi u januaru 2018. godine.

 

Eugenija i Džek su se venčali 2018, godine u Vindzoru, a 9. februara 2021. godine su dobili sina Avgusta. 

 

makonda-tracker