(FOTO)

Sin Aleksandra Srećkovića je LEPŠI OD OCA: Upoznajte Aleksu, mladog i uspešnog čoveka koji je odabrao ZAHTEVNO zanimanje

1

Aleksandar Srećković Kubura iz braka sa fitnes instruktorkom Marijom Savić ima dvojicu sinova, Aleksu i Vanju.

Aleksandar Srećković Kubura
Aleksandar Srećković Kuburafoto: Dragan Kadić

Poznati glumac Aleksandar Srećković Kubura je privukao pažnju još davno kada se pojavio na malim ekranima, najpre je imao manje uloge, a potom smo ga zavoleli i kao jednog od glavnih negativaca kakve je igrao poslednjih godina.

 

Kubura je duže od dve decenije bio u braku sa fitnes instruktorkom Marijom Savić, a nakon natpisa da ju je prevario, potom i ona, navodno, njega, par se razveo i ostao u prijateljskim odnosima zarad sinova. Glumac je spas od gradske buke pronašao na selu gde provodi najviše vremena i trudi se da živi mirnijim životom.

 

Zanimljivo je da je razlika između starijeg Alekse i mlađeg Vanje čak 17 godina, glumac je u jednom intrevjuu i govorio o tome.

 

- Ne poznajem izazove odgajanja dece koja su bliska godinama, predpostavljam da je to, kud i kamo, teže. Kod ovako velike razlike imate, zapravo dva jedinca, i svakim se bavite ponaosob. Prednost je to što sam imao prilike da proverim, kroz vreme, sve principe vaspitanja koje smo primenjivali kod Alekse i primenim ih ako treba modifikovane kod Vanje. Naravno društvene okolnosti između procesa vaspitavanja Alekse i Vanje su prilično promenjene, pa se i tome moramo prilagođavati. Tu je uvek pomoć, sada već odraslog, starijeg sina, koja je ne samo tehnička, oko uskakanja za čuvanje, već i suštinska u pogledima nove generacije na roditeljstvo u odnosu na vreme koje oni bolje od mene shvataju, a i na svoja sećanja na detinjstvo koja su još uvek sveža - rekao je tada.

Stariji Aleksa sada već ima 26 godina, a iako su mnogi očekivali da će i on postati glumac, zapravo se opredelio za sasvim suprotnu profesiju. On je završio Elektrotehnički fakultet i danas je jako uspešan u svom poslu.

- Završio je elektrotehniku na Elektrotehničkom fakultetu, bavi se projektovanjem čipova za razne stvari, nešto što aposlutno ne znam šta je i bojim se da objašnjavam da ne pogrešim - rekao je Kubura jednom prilikom za Story.

 

On je otkrio i da sina podržava u potpunosti, ali da ne bi baš voleo kada bi on otišao u inostranstvo.

 

Aleksandar Srećković Kubura
Aleksandar Srećković Kuburafoto: Instagram/printscreen

- On radi u Beogradu i, koliko znam, nema ambiciju da odlazi. Njegova pozicija, doduše, to i ne zahteva. Bilo bi mi žao ako bi jednom odlučio da ode, ali kao  ocu, jedino bi mi preostalo da ga podržim - iskren je bio Kubura.

 

 

makonda-tracker