ovaj spoj niko nije očekivao

"Pozdrav za njega, sve dobro krijem": Ivana Peters bila u vezi sa NAJPOŽELJNIJIM NEŽENJOM sa naše javne scene

0

On je godinama jedan od najpoželjnijih muškaraca sa naše javne scene.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Ivana Peters je naša poznata pevačica koja vrlo dobro krije svoju privatnost. O njoj ne postoje medijski natpisi koji nisu vezani za karijeru i raskošni talenat koji poseduje.

 

Iako nikada ne prvilači pažnju, jednom prilikom je prekršila svoje pravilo i samo jednom izjavom izazvala pravu buru. Naime, niko nije znao sa kojim poznatim glumcem je Ivana bila u vezi.

 

Za vreme gostovanja u emisiji „AmiDži šou“, na pitanje "Navedi jednu osobu sa javne scene koja ti se sviđala ili udvarala?" odgovorila je:

― Udvarao i sviđao Vuk Kostić. Bilo je obostrano. Davno smo bili malo zajedno. Odličan je glumac, pre svega, jedino što ne volim što ide u lov - rekla je pevačica.

 

Kako i sama kaže, o njenoj privatnosti će se znati samo ono što ona sama kaže, tako da nikakve detalje nije želela da otkriva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza)

― Pozdrav za njega. Sve dobro krijem, ovo je dovoljno što sam rekla ― zaključila je ona.

 

Podsetimo, ona nije jedina poznata dama sa kojom je Vuk bio u vezi. On je dugo voleo glumicu Jelisavetu Orašanin, koja se kasnije udala za košarkaša Miloša Teodosića. Sa glumcem su povezivali i Bojanu Stefanović, ona je otkrila da su se emocije razvile tokom jednog snimanja, a poznato je da je Kostić bio i u vezi sa voditeljkom Anom Mihajlovski.

 

 

makonda-tracker