ljubav kao iz bajke

U braku su 5 godina, imaju dvoje dece: Nikada ne biste pogodili čime se bavi supruga glumca Uroša Jakovljevića

0

Svoju sreću mladi glumac našao je pored lepe Nine, a sve je počelo na jednom letovanju u Grčkoj 

 

foto:  Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mladi glumac, poznat po ulogama u serijama "Šešir profesora Koste Vujića" i "Miris kiše na Balkanu", Uroš Jakovljević i njegova supruga Nina Krako pre nešto više od 5 godina izgovorili su sudbonosno da. 

 

I dok Uroša već nekoliko godina gledamo u poznatim delima srpske kinematografije njegova izabranica ima potpuno drugačije zanimanje.

 

Ona se u javnosti retko pojavljuje, pa nismo često imali prilike da vidimo kako izgleda.

 

 

S druge strane Uroš retko o privatnom životu govori u medijima, pa se o njihovoj ljubavi zna samo onoliko koliko su oni želeli da se čuje. 

 

Svadba Uroša Jakovljevića i Nine Krako bila je specifična po mnogo čemu, a jedan od najneobičnijih detalja je taj da su prvo dogovorili venčanje, a tek onda se verili.

 

- Verili smo se krajem avgusta u Budimpešti jer su u jednoj tamošnjoj radnji imali prsten koji se Nini dopao. Da bih joj na miru dao prsten, sklonili smo se u prvu sporednu ulicu. Nabasali smo na mali trg sa dve klupe, od kojih je jedna bila slobodna. Seli smo, a onda smo primetili i klavir, odnosno, cela ta postavka bila je ispred paba koji nosi ime pisca Beketa - ispričao je jednom prilikom Uroš.

 

 

Ona je takođe otkrio još neke detalje, koji su se godinama nakon toga prepričavali.

 

- Beket je moj omiljeni autor, igram u komadu “Čekajući Godoa”, koji je za mene najbolji tekst ikad napisan. Zbog svega toga pomislio sam kako ništa u životu nije slučajno - završio je glumac svoje izlaganje.

 

Ono što je neobično jeste i to da je venčanje usledilo svega mesec dana posle veridbe, a za koje je Nina, inače naučnica iz oblasti molekularne biologije, kreirala venčanicu.

 

Uroš Jakovljević
Uroš Jakovljević foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Naime, njihova neobična ljubavna priča počela je tokom jednog letovanja u Grčkoj, a ono što je trebalo da bude letnja avantura ispostavilo se kao ljubav za ceo život.

 

Uprkos tome što su ih delile hiljade kilometara Uroš i Nina nisu želeli da ispuste svoju kartu za sreću. U jednom periodu života su im se  putevi razdvojili, Uroš je ostao u Beogradu, dok je Nina otišla na naučno usavršavanje u Italiju.

 

 

Iako je Krakovu čekala blistava karijera u Rimu, ona se vratila u srpsku prestonicu jer je smatrala da njen život nikada ne bi bio potpun bez Jakovljevića.

 

Od tada, svaki trenutak koriste da budu zajedno, a svoju porodicu su upotpunili i sa dvoje dece, sina i ćerku.

 

 

makonda-tracker