tužno

Krenuo je njegovim stopama, ali sa ocem godinama ne razgovara: Znate li kako izgleda SIN Ljube Aličića IZ PRVOG BRAKA?

0

Čuveni pevač narodne muzike Ljuba Aličić godinama je na domaćoj muzičkoj sceni, ali o privatnom životu retko govori

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Gotovo da nema čoveka u Srbiji koji nije čuo za čuvenog pevača Ljubu Aličića. On je svoju muzičku karijeru gradio godinama, a mnogi ga smatraju najboljim kada je izvođenje narodnih pesama u pitanju. 

 

Ljuba nije imao lak život. U mladosti je imao problema u porodici, jer mu je otac bio preke naravi. Već kao dečačić od 11,12 godina odlučio je da napusti školu i počeo je da se bavi pevanjem.

 

Prvo je počeo da nastupa po svadbama, a kasnije, kad je sazreo kao pevač snimio je neke od numera koje se i danas pevaju.

 

 

Prvi put se oženio kada je imao 20. godina i iz tog braka ima sina Dejana, koji je takođe krenuo muzičkim vodama.

 

Iako se o njegovom privatnom životu malo zna do javnosti su stigle informacije da sa njim pevač nije u dobrim odnosima već godinama.

 

Neosporno je da je Dejan nasledio talenat od oca, ali je daleko manje poznat publici i daleko manje prisutan u medijima.

 

 

Ipak, Dejan nije jedino Ljubino dete. Nakon što se razveo od prve supruge Ljuba se oženio ponovo ženom po imenu Željana. Taj brak traje već 23 godine i iz njega popularni pevač je dobio još dvoje dece.

 

Nije poznat javnosti pravi razlog zbog kojeg otac i sin ne razgovaraju, ali pravi paradoks je taj što i pored toga što nisu u kontaktu oni poslovno sarađuju.

 

Tako je Ljuba pre više od deset godina sa Dejanom snimo duet "Dajte da pije drugar moj", a onda su neko vreme i nastupali zajedno. Međutim, i tokom zajedničkih nastupa oni nisu razgovarali.

 

 

makonda-tracker