najteže iskustvo

JEDNO NIKADA NIJE SAZNAO: Saša Popović u mladosti je doživeo veliku porodičnu TRAGEDIJU o kojoj je RETKO govorio

0

Saša Popović pre tri godine prvi put je za javnost progovorio o porodičnoj tragediji koja ga je zadesila kada je imao 24 godine.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić


U iskrenoj ispovesti za magazin Glossy, Saša Popović krajem 2018. godine otvoreno je govorio o svom životu otkrivajući tom prilikom javnosti brojne nepoznate detalje.


Između ostalog prisetio se svog detinjstva, muzičkih početaka, upornosti koja ga je dovela do samog vrha domaćeg šou-biznisa, ali i onih najtežih životnih trenutaka.


Naime, kada je imao samo 24 godine iznenada se suočio sa velikim životnim gubitkom, kada je njegov otac Konstantin nastradao u saobraćajnoj nesreći.


- Imao sam 24 godine kada je tata 1978. poginuo u saobraćajnoj nesreći. Na auto-putu, ispred isključenja za Rumu, na njegov automobil naleteo je "mercedes" zagrebačke registracije. Kada me je majka probudila i saopštila mi šta se desilo, bio sam kao hipnotisan. Posle mučne borbe za život, umro je u bolnici. Ni danas ne znam da li je vozač koji ga je usmrtio završio u zatvoru - kaže Saša.

 

- Izgubiti roditelja je veoma teško iskustvo. Dok je bio živ, sećam se da me je uvek nerviralo sve što je moj otac izgovarao. Posle njegove smrti, kad god bih donosio neku važnu odluku, razmišljao sam kako bi se on postavio u toj situaciji - objasnio je Popović tom prilikom za Glossy.

 

 

makonda-tracker