imaju svoje biznise

Čija je žena bogatija – Ronaldova ili Mesijeva: Koliko novca i od čega zarađuju partnerke najboljih fudbalera sveta?

0

Njih dvojicu širom sveta porede u svim parametrima, pa je red došao i na bogatsvo njihovih lepših polovina

foto: Martin Zabala Archive: Zuma Press Profimedia, Instagram
foto: Martin Zabala Archive: Zuma Press Profimedia, Instagram

 

Ronaldo i Mesi su bez sumnje dvojica najboljih igrača koje je svet video poslednjih decenija. Ceo život su se utrkivali u svemu igrajući za večite španske rivale Real i Barselonu, i zaista su ostavili neizbrisiv trag u najvažnijoj sporednoj stvari na svetu.

 

 

Njih dvojicu su sportski novinari širom sveta poredili u svemu, od broja datih golova, preko asistencija i ovojenih trofeja, pa do novca koji zarađuiju. Pa je sad tako na red došlo da se uporede i finansije njihovih lepših polovina.

 

 

Dugogodišnja partnerka, ali ne i supruga Kristijana Ronalda, je Georgina Rodrigez. Ona i Ronaldo su se upoznali dok je radila u jednom madridskom butiku, gde je zarađivala oko 200 evra nedeljno. Međutim, nakon što je upoznala i zaljubila se u portugalskog superstara njen život se dosta promenio

.

 

 

 

U boljem smislu, naravno. Danas uživa u neverovatnom luksuzu, a samo od Ronalda svakog meseca na računu ima 100.000 evra, koje joj fudbaler uplaćuje kao „mali“ znak pažnje zbog brige o njihovoj deci.

 

 

 

 

Drugim rečima, to je godišnje 1.2 miliona evra. Ali Georgina nije devojka koja uživa u tome da ne radi ništa i samo troši Ronaldov novac, već je u međuvremenu osnovala nekoliko modnih brendova, od kojih jako lepo zarađuje.

 

 

 

 

A ne bi trebalo zaboraviti ni da od kada je u vezi sa Kristijanom njena popularnost na Instagramu je vrtoglavo skočila. Tako da sada lepa Georgina samo od od jedne objave na ovoj društvenoj mreži može da uzme 8.000 evra.

 

 

 

 

I kad se sve to sabere, njeno bogatsvo iznosi oko 12 miliona evra. Složićete se, to uopšte nije mala svota. Pogotovo ako se uzme u obzir kako je zarađivala dok je radila u butiku u Madridu, pre veze sa Ronaldom, sa kojim, čisto da spomenemo, ni danas nije u zvaničnom braku.  

 

 

 

 

Mesijeva Antonela procenjena je na skoro duplo više, odnosno 22 miliona evra. Iako je u braku sa Leom, lepa Antonela je još za vreme studija počela da zarađuje veoma lepo. Ona je još tada potpisala ugovor sa jednom agencijom iz Argentine, a nakon toga je i sama pokrenula lanac odeće za dame.

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker