preslatka i skromna

Ne eksponira se u javnosti, mnogi kažu da je MAJČINA KOPIJA: Ova lepotica je ćerka glumice Dubravke Mijatović

3

Glumica ne govori o privatnom životu često u javnosti, ali smo imali prilike da o njoj često čitamo u medijima 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Proslavljena srpska glumica Dubravka Mijatović godinama nas oduševljava maestralno odigranim ulogama u domaćim filmovima i serijama. 

 

O svom privatnom životu ne govori često u javnosti, ali ono što svi znamo jeste da su iza nje dva braka iz kojih je dobila dve ćerke, Ivu i Saru. 

 

 

Prva velika ljubav Dubravke Mijatović bio je Goran Radaković, a drugi brak je sklopila sa Marinkom Madžgaljem. Sa obojicom ima po jednu ćerku, koje nikada nije eksponirala u javnosti.

 

Naša lepa glumica je vrlo zaštitnički nastrojena prema svojim ćerkama, a prvu Ivinu fotografiju podelila je kada je njena naslednica napunila 18 godina.

 

Iva Radaković
Iva Radakovićfoto: Instagram

 

Kada su fanovi videli fotografiju, svi su ostali u čudu, pošto se ispostavilo da Iva neverovatno liči na majku. Budući da je Dubravka prava lepotica, Iva može da bude zadovoljna dobrim genima koje je nasledila.

 

O svojim partnerima glumica nikada ne govori javno, a njen prvi partner Goran je jednom prilikom za domaće medije izjavio da je Dubravka izuzetno posvećena majka i da se njih dvoje uvek konsultuju kada je donošenje odluka koje te tiču njihove ćerke u pitanju. 

 

 

makonda-tracker