medenjak

Nekadašnja srpska snajka pokazala sina: Beba Adrijane Lime u dresu Brazila pokupila simpatije celog Katara (FOTO)

0

Pored fotografije na kojoj je dečak sa tatom lepa manekenka je napisala i emotivnu poruku 

foto: Instragram
foto: Instragram

Bivša srpska snajka, čuvena manekenka Adrijanu Limu dugo nismo imali prilike da vidimo u javnosti, jer se posvetila odgajanju svog sina kojeg je dobila pre oko 3 meseca.

 

Ipak, Svetsko prvenstvo u fudbalu koje se održava u Kataru izmamilo je mnoge mališane, sinove i ćerkice poznatih fudbalera na terene, a lepa manekenka je odlučila da sa svojim suprugom, bivšim producentom Andreom Lemerom pruži podršku brazilskom timu.

 

 

Naime, ona je dečaka obukla u dres, a onda ga je otac uzeo u naručje i tako zajedno su napravili fotografiju koja je oduševila svet. 

 

Adrijana je potom tu fotografiju podelila na društvenim mrežama i slobodno se može reći da je to još jedna od onih fotki koje su osvojila srca navijača na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu. 

 

Možda je će baš ovaj mališan biti jedan od najboljih fudbalera sveta za dvadesetak godina... 

 

Adrijana Lima
foto: Instagram

 

Uz fotografiju Adrijana je napisala i emotivnu poruku:

 

- Sine moj, mama vidi u tvom osmehu radost jer si gledao prvi fudbalski turnir sa tatom. Uskoro, tvoje sestre i ja ponovo ćemo vam se pridružiti kako bismo bili jedna velika srećna porodica kao što smo i inače! Volimo vas… Želela bih da iskoristim ovu priliku da se zahvalim porodici Infantino što nas je učinila delom porodice "FIFA svetski kup", ova sećanja će zauvek biti u našim srcima…. PS: Ne obazirite se na cenu koju je tata zaboravio da ukloni.

 

makonda-tracker