budući tata

Sa njim čeka treće dete: Ko je Andre Lemer, dečko Adrijane Lime?

2

Kako mediji pišu, oni su se najverovatnije upoznali preko posla, jer on radi u industriji zabave.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Viktorijin anđeo i supermodel Adrijana Lima podelila je najlepše vesti na svom TikToku, i to putem veoma simpatičnog video-snimka. Najpre je ona u šaljivom tonu pokazala koliko njen partner producent Andre Lemer obožava da je plaši, što možemo i da vidimo u bezbroj simpatičnih scena. Kulminacija je usledila kad je odlučila da mu "vrati milo za drago", pa je ona njega "uplašila" pozitivnim testom na trudnoću.

 

Ali se pokrenula i tema o tome ko je zapravo njen izabranik. Podsetimo da

se par prvi put u javnosti pojavio u septembru 2021. godine, na otvaranju 78. venecijanske Mostre. Lima do tada nije otkrivala identitet svog partnera, mada su prvi put viđeni zajedno u maju iste godine, ali zaljubljene poglede i poljupce tada na crvenom tepihu nisu hteli ni mogli da sakriju... 

 

Andre Lemer je producentom. On je rođen u Kaliforniji i ima 40 godina. 

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Još nema informacija gde su se njih dvoje upoznali, ali pošto on radi u industriji zabave, to bi mogao biti put gde su se oni sreli, nagađaju mediji. Ovo je kako još prenose mediji Adrijanina najozbiljnija veza od 2014. godine, kada se razvela od košarkaša Marka Jarića.

 

O Lemaresu se malo zna, ali na njegovom Linkedin profilu piše da radi kao kreativni izvršni producent i direktor u Holivud Geng kompaniji i da je od 2020. godine postao partner te firme. Takođe, on radi i kao generalni direktor u MiLu entertainment.

 

Njegova najistaknutija dela na kojima je radio kao producent su "Bogovi nesreće" i "Kamene makaze za papir".  

 

 

 

 

makonda-tracker