da li vam se sviđa?

Na nogama Šanel od nekoliko hiljada evra, a tek kad vidite BUNDU: Marija Karan izazvala DVOUMLJENJE najnovijim autfitom

1

Naša poznata glumica godinama ne živi u Srbiji, ali je to ne sprečava da podržava mlade perspektivne ljude koji dolaze iz njene zemlje 

foto: Instagram
foto: Instagram

Marija Karan je jedna od naših najlepših glumica. Nakon što se proslavila s nekoliko velikih uloga u domaćim filmovima ona je svoju sreću potražila van granica naše zemlje.

 

Marija je pasionirani ljubitelj mode, a ne libi se da izdvoji pozamašnu sumu novca za one komade garderobe koji joj "zapadnu za oko". 

 

Nedavno se pojavila na izložbi srpske slikarke Nevene Prijić u autfitu na koji niko nije ostao ravnodušan.

 

Ona je galerijom prošetala u pomalo neobičnom, ali svakako modernom izdanju, a reklo bi se da je najviše pažnje privukla raskošna roze bunda. Slične smo imali prilike da vidimo na svetskom džet setu, a čini se da ni Marija ne zaostaje za njima. 

 

Kada je modni ukus Marija Karan u pitanju navikli smo na minimalizam, koji je ovog puta definitivno izostao.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Karan (@marakaran)

 

Ovog puta Marija je išla na sve ili ništa, pa je uz ovu raskošnu bundu ponela vrlo upečatljive svetlucave srbrne čizme i torbu koju nikako nismo mogli da ne primetimo. Neobičnu "lopta torbu" lepa glumica ponela je kako bi upotpunila ionako pomalo neobičan autfit. 

 

 Čin se da se Marija ovog puta vodila krilaticom "više je više", a čini se da je baš to bilo ono što je kod jednog dela njenih pratilaca izazvalo dvoumljenje. Da li je ipak malo preterala?

 

 

makonda-tracker