da li ste znali?

O deci je retko govorio i nikad se nisu pojavljivali u javnosti: Kako izgleda talentovana Anđela, Bajagina ćerka? (FOTO)

0

Momčilo Bajagić Bajaga iz braka sa Emilijom ima dvoje dece, sina Marka i ćerku Anđelu.

foto: Marina Lopičić/kurir
foto: Marina Lopičić/kurir

Momčilo Bajagić Bajaga je decenijama prisutan na javnoj sceni Srbije i za sve to vreme nikada nije eksponirao svoj privatni život. O njegovoj karijeri se zna dosta toga, ali o porodici jako malo.

 

Kada se saznalo da se razvodi nakon više od tri decenije braka, mnogi su bili iznenađeni, ali Bajaga ni tada nije želeo da komentariše bilo kakve navode.

Muzičar je vrlo često isticao da su sin i ćerka njegova najveća podrška, ali i iskreni kritičari, međutim porodično se vrlo retko pojavljivao u javnosti.

 

- Marko i Anđela su najveći kritičari mog rada, ali uvek su pozitivni. Oboje vole da slušaju moju muziku, mada primećujem da su krajnje subjektivni kad procenjuju moje pesme. Njihovo mišljenje uvažavam, ali mislim da im se uglavnom dopada ono što radim. Tako kažu - rekao je Bajaga u jednom od retkih intervjua u kojima je pričao o deci.

 

Na Instagramu se pojavila fotografija na kojoj je Bajaga sa ćerkom Anđelom. Ona je inače rođena 1998. godine, osam godina nakon rođenja sina Marka, a kako je Bajaga jednom prilikom rekao, ona je gajila interesovanja za muziku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

- Anđela pomalo svira klavir, pomalo i gitaru. Išla je dve godine na časove pevanja kod moje dobre prijateljice Aleksandre Kovač, a opredelila se za dizajnersku školu. 

 

makonda-tracker