Ko je lepši?

Nakon razvoda od glumca otišla je u Pariz: Da li znate s kojim MINISTROM je bila bivša supruga Vojina Ćetkovića? (FOTO)

0

Pre braka sa glumicom, bio je u braku sa poznatom voditeljkom.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznati glumac Vojin Ćetković je već godinama u skladnom braku sa koleginicom Slobodom Mićalović, sa kojom ima bliznakinje Veru i Milu.

 

Njegovog prvog braka se malo ko seća, s obzirom da se glumac trudio da sve sačuva u tajnosti. Vest da se oženio Natašom Milovanović, voditeljkom nekadašnjeg Trećeg kanala, je odjeknula te 2001. godine.

Nakon što se ta televizija ugasila i sama Nataša se povukla iz medija i počela da vodi drugačiji život, a nakon brzog razvoda ni jedno ni drugo nisu komentarisali nikakve navode. Nataša se kasnije odselila u Pariz, a kako su mediji pisali, bila je u vezi sa političarem Goranom Pitićem, ekonomistom i bivšim ministrom u Vladi Srbije koji se može pohvaliti veoma zanimljivom i neobičnom životnom pričom.

 

Goran je rođen 1961. godine u Velesu, gde je njegov otac dobio posao, a odrastao u Zadru. Tamo je napravio i prve košarkaške korake, a po dolasku u Beograd zainteresovao se za pevanje. Sa grupom "Dukat" nastupao je u Skadarliji kao postdiplomac, da bi kasnije postao član prve postave grupe "Legende", koja se tada zvala "Čarolije".

 

Nataša Milovanović
foto: Instagram

- Nezaboravan nastup imao sam 1985. u Nici, u operi „Akropolis“ gde sam pevao u horu opere „Samson i Dalila“, koji je pratio Plasida Dominga. Pevao sam i prvi tenor u operi „Erodijada” u Oranžu, pred deset hiljada ljudi. Sve mi se to dopalo pa sam krenuo i na časove solo pevanja. Godinu dana pevao sam i u Pozorištu na Terazijama. Bilo me je i na „Mesamu 87“, bio sam prateći vokal Radisavu Rodiću Rokiju koji je osvojio prvo mesto - rekao je jednom prilikom Goran.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Pitic (@piticgoran)

- U mom životu bilo je fatalnih momačkih ljubavi, bolnih, čudesnih, razarajućih, što neko za mene nikad ne bi rekao, jer me gledaju kao racionalnu osobu. Emocije su čudo. Nekad se čini da se ceo svet ruši kad gubimo ljubav, a onda shvatimo da život ipak ide dalje. Mislim da je ponekad dobro ne kontrolisati emocije, pustiti ih da izađu, da traju, jer je to – zdravo.

Danas, Nataša uživa u ljubavi sa čovekom koji je nepoznat javnosti, a u jednom davnom intervjuu je istakla da joj je ljubav prioritet.

 

 

makonda-tracker