(FOTO)

Nije želeo da krene stopama roditelja: Sin Voje Brajovića i Milice Mihajlović je uspešan muzičar i sportista

0

Milica Mihajlović i Voja Brajović su godinama u skladnom braku i iz njihove ljubavi rodio se sin Relja.

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Popularni glumci Voja Brajović i Milica Mihajlović su već više od dve decenije u braku, a uprkos razlici u godinama, njihova ljubav je opstala. Kako i sami kažu, te 23 godine im ne znače ništa.

 

Njihov dvadesetogodišnji sin Relja se nikad ne pojavljuje u javnosti, a jedino smo imali prilku da ga vidimo dok je bio mali i išao sa roditeljima na neka porodična snimanja. 

Voja ima iz prvog braka ćerku Iskru i sina Vukotu, ali Relja nije želeo da krene stopama roditelja i svog brata i sestre, pa se nije opredelio za glumu, ali je zato muzika njegova strast. Relja svira u beogradskom hardkor rok bendu Majak.

 

‒ Veliki je zaljubljenik u rokenrol. Sluša Džonija Keša i Ejmi Vajnhaus. Nasledio je sve najbolje od svoje majke. Dobar je dečko, pitom, ali mislim da će mu to u životu samo stvarati probleme. Dobrica je i druželjubiv, a živimo u vremenu surovog rivaliteta i ljubomore. Srećom, supruga i ja živimo skromno i time se ponosim ‒ rekao je Voja jednom prilikom.

Pored muzike, on jako voli sport, pa trenira vaterpolo, a Voja uvek ponoso govori o svim njegovim uspesima.

 

‒ Trenira vaterpolo, veliki je roker, mnogo čita, ali isključivo istorijsku građu. Kao što je Vukota živa enciklopedija kinematografije, do te mere da može čovek da ga pita sećaš li se nekog epizodiste iz filma sa Van Damom, a on onda kaže njegovo ime i prezime, tako će Relja tačno reći kad je u Prvom svetskom ratu na tom i tom frontu taj i taj komandant izdao to i to naređenje. Ili, kakva je bila granica kad je Moldavija pripojena toj i toj zemelji. Ne znam koliko će ga to držati ‒ zaključio je glumac.

 

 

makonda-tracker