na današnji dan

Njen otac je SLAVNI PISAC, a ona je u braku sa našim LEGENDARNIM GLUMCEM: Ove detalje o Milici Mihajlović niste znali

0

Milica Mihajlović je rođena 4. juna 1972. godine, a najpoznatija nam je po ulogama u serijama Sinđelići i Vojna akademija.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Milica Mihajlović potiče iz čuvene umetničke porodice. Njen otac je pisac Dragoslav Mihajlović, a njegovo najpoznatije delo je Kad su cvetale tikve, dok je njen brat takođe umetnik, karikaturista i slikar.

 

Glumica je uz slavnog oca zavolela književnost, pa je i sama imala radove koji su nagrađivani, a upisala je Filološku gimnaziju. Išla je u školu glume Dadov.

 

Još kao mlada je dobila epizodnu ulogu u kultnoj seriji Otvorena vrata gde je glumila Anku Crnotravku, a insert iz te epizode ima veliki broj pregleda na Jutjubu.

Iza Milice je veliki broj uloga, a neke od najpoznatijih su uloga Šeki u Vojnoj akademiji i Milica u seriji Komšije, gde tumači glavnu ulogu.

Njen privatni život je jako interesantan javnosti iz razloga što je Milica u braku sa našim čuvenim glumcem Vojom Brajovićem, a razlika između njih je 23 godine.

 

Par se upoznao na snimanju filma "Urnebesna tragedija", a zanimljivo je da je Brajović igrao u predstavi "Kad su cvetale tikve", komadu zasnovanom na romanu Miličinog oca, mnogo godina pre nego što su se upoznali. Ovaj glumački par ima sina Relju.

 

1 / 8 Foto: M. M./ATAImages

 

— Ljubav podrazumeva emotivnu stabilnost i veoma mi je važna jer bez nje ništa nema smisla. Najvažnija komponenta našeg odnosa jeste to da se oslanjamo jedno na drugo, da se razumemo i nikada nam nije dosadno. Nas dvoje imamo vrlo živ odnos, a pošto je ljubav tajna, ne bih umela to da vam objasnim do kraja — izjavila je jednom prilikom Milica.

— Za Voju me vezuje totalna bliskost i potreba da o svemu razgovaramo, bez obzira na to što se u mnogo čemu ne slažemo — otkrila je u jednom intervjuu Milica. — Ma, volim ga zato što je klikeraš, što je vrlo duhovit i što je lojalan i srčan. Moje poverenje u njegov pozorišni instikt je ogromno, što nije nevažno ako se ima u vidu da nas dvoje radimo isti posao i da veliki deo života razgovaramo o tome. I kod mojih roditelja postoji prilična razlika u godinama, tako da je to meni oduvek delovalo nekako prirodno. Ne znam da li bi nam bilo lakše da smo vršnjaci. Ne verujem. Mislim da svi ljudi koji osluče da žive zajedno moraju biti rešeni, uporni, beskrajno tolerantni — rekla je tada.

 

 

makonda-tracker