foto

Godinama je imala višak kilograma, a onda je smršala 25 kg: Pogledajte kako danas izgleda supruga glumca Siniše Ubovića

0

Supruga našeg poznatog glumca godima je muku mičila sa kilogramima, a onda je svoj život promenila iz korena 

foto:  M.K./ATAImages
foto: M.K./ATAImages

Glumac Siniša Ubović godinama se bavi glumom, a njegova supruga Aleksandra je nedavno prolazila kroz teške trenutke.

 

Naime, ona je imala problem sa viškom kilograma, gojila se, mršavila, držala dijete, ali nikako nije uspevala da se izbori sa ovim velikim problemom. 

 

 

Njen suprug, Siniša, već godinama se bavi lajf koučingom, a pored sebe ima podjednako uspešnu suprugu. Njih dvoje su već godinama u braku iz kojeg su dobili dva sina, Filipa i Simona.

 

Kada sada pogledate Aleksandrine fotogragije nikada ne biste pretpostavili da je zgodna plavuša nekada mučila muku sa čak 25 kilograma viška i velikom dozom samokritičnosti i nezadovoljstva.

 

 

Supruga Siniše Ubovića uspela je da ismrša i time sebi promenila život iz korena. Ona je postala terapeut telesne psihoterapije, pa danas pomaže mnogim ženama, inspirišući ih svojom pričom.

 

- Zaista nisam volela svoj izgled i bežala sam od kamere. Nije bilo šanse da me neko fotografiše, i ovo su jedine slike koje imam iz tog perioda. Deset godina sam se gojila i mršavila, prošla svaku dijetu, bez redovnog treniranja, sa konstantnim emotivnim prejedanjem... I konstantno sam varirala, +10, -5, +20, -10 - napisala je ona na svom "Instagramu" pa dodala:

 


- Pre pet godina taj krug se zatvorio i nikada se više nisam ugojila. I zapravo, svi koji mršave znaju da nije bitno KOLIKO kilograma smo smršali, već da smo održali novu kilažu dugo nakon mršavljenja - rekla je motivišući svoje pratiteljke.

 

 

makonda-tracker