pogledajte

Ne voli reflektore i posvećena je predivnom poslu: Sestra bliznakinja Mire Bobić Mojsilović je OVA uspešna žena (FOTO)

1

Književnica Mirjana Bobić Mojsilović svoj privatni život drži daleko od radoznalih pogleda.

foto: Amir Hamzagic/ATAImages
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Mirjana Bobić Mojsilović je godinama poznata široj javnosti, a njena rođena sestra bliznakinja ne voli preterano eksponiranje. Zorica Tomić se bavi komunikologijom i nedavno je bila učesnica važnog panela na kom je privukla pažnju.

 

- Kad imaš blizanca to je poseban dar od Boga i to je, za normalne ljude koji nisu tokom života imali neka oštećenja, deo morlanog stausa u kom si naučio da deliš. Sebičnost je isključena. Zorica i ja smo morale da se borimo za pažnju roditelja i čuvamo jedna drugu. Mi smo i danas najbolje prijateljice, čujemo se dvadeset puta u toku dana, družimo se i imamo naš mali svet. Ta ljubav i potreba da štitiš nekog drugog to je odnos u kom rasteš, sa idejom da nisi sam – kazala je ranije književnica.

Za razliku od sestre, Mira je vrlo aktivna na Instagramu i objavljuje različite fotografije, dok njena sestra bliznakinja ne voli preterano društvene mreže i jako je posvećena razvoju svoje karijere. 

Sudeći po fotografijama, Mira i Zorica su gotovo, pa identične, a mnogi su komentarisali i kako obe sestre izgledaju fantastično.

 

 

makonda-tracker