sve je podređeno mališanima

U njemu su proveli NAJTEŽE, ali i NAJSREĆNIJE trenutke zajedničkog života: Ovo je PORODIČNI DOM Nikoline i Saše Kapora

0

Poznati par već skoro 10 godina živi u stanu na Voždovcu u blizini naselja Stepa Stepanović 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Poznati pevač Saša Kapor i njegova supruga Nikolina Kapor nakon što su se venčali 2013. godine živeli su na Novom Beogradu. Ipak, kasnije su odlučili da kupe svoj stan i izbor je pao na beogradsku opštinu Voždovac.

 

Svoje malo porodično gnezdo svili su u neposrednoj blizini naselja Stepa Stepanović. Za njega su se odlučili iz više razloga.

 

 

U neposrednoj blizini se nalazi škola, prodavnice i kafići, a ono što ih je kupilo već na prvi pogled jeste prelepi pogled na Beograd i Hram svetog Save.

 

Kako je za domaće medije jednom prilikom ispričala posao uređenja eneterijera prepustila je suprugu, a ona se detaljno pozabavila kuhinjom, jer u njoj provodi najviše vremena. 

 

Ona je jednom prilikom otkrila i to da pre udaje nije bila umela da kuva, ali su se dolaskom dece stvari drastično promenile:

 

 

- Kada sam se udala za Sašu nisam bila vešta kuvarica. Zvala sam mamu da mi da savete kad god bih nešto htela da pripremim, a ubrzo sam počela i da sama tražim recepte na internetu. Sada mogu da se pohvalim da dobro kuvam i da volim to da radim. Često Saši, Nikoleti i Nikolaju spremam omiljenu hranu, pasulj ili jela sa mnogo povrća.

 

U njihovom domu sve je podređeno deci, pa su tako i sav višak nameštaja kako su deca rasla izbacili iz kuće. Trudili su se da sve bude podređeno mališanima, jer je ipak bezbednost dece na prvom mestu.

 

 

U njihovom domu preovladavaju svetle boje, a kuhinju je Nikolina sama osmislila. Ono što je mnogima privuklo pažnju jeste i veliki klavir koji njih dvoje s vremena na vreme zasviraju.

 

Njihov porodični dom predstavlja mesto gde sa svojim mališanima uživaju u malim, svakodnevnim radostima a kako on izgleda pogledajte u galeriji koja sledi.

 

1 / 7 Foto: Instagram

 

 

makonda-tracker