super su par

Sestru joj dobro znate, ali muža čuva od očiju javnosti: Da li znate koji poznati REDITELJ je suprug Bojane Stefanović?

0

Njihova ljubav traje već godinama

foto: Instagram
foto: Instagram

Jedna od naših najpoznatijih glumica Bojana Stefanović ne voli da meša privatni život i posao. Upravo to je razlog zašto se o njenom životu ne zna mnogo toga.

 

I dok Bojaninu sestru Ivu Stefanović dobro znamo, muž je za mnoge potpuna enigma. Iva Stefanović se takođe bavi glumom, a imali smo prilike da je gledamo kao Nedu u ostvarenju Juga Radivojevića, "Vrati se, Zone".

 

 

I tu njenim ulogama nije kraj. Iva je takođe glumila 2013. godine u kanadskom filmu "Život sa dečacima" u kojem je bila Kejli, a pre "Zone" oprobala se je u brojnim animiranim filmovima, u kojima je pozajmljivala glas animiranim junacima, od od filmova "Lego prijatelji", "Životinjska farma" , "Maja" do "Uhvati ritam bend špijuna".

 

Bojana nam je već svima dobro poznata, a s obzirom na to da ne voli intimu da iznosi u javnost retko ko zna da je u braku sa našim poznatim rediteljem. U pitanju je Istok Tornjanski. 

 

Bojana Stefanović sa suprugom
Bojana Stefanović sa suprugom foto: Instagram

 

Jednom retkom prilikom Bojana je podelila fotografiju nje  i supruga i uz nju napisala:

 

- 23 godine drugari, 15 godina ljubavi - napisala je Bojana.

 

Tom prilikom imali smo priliku da vidimo njenog supruga. Takođe, jednom prilikom ona je za domaće medije izjavila sledeće:

 

Mi smo, pre nego što smo započeli emotivnu vezu, niz godina bili bliski prijatelji. Za to vreme odlično smo se upoznali, a u jednom trenutku samo smo se prepoznali. Pomislila sam „kako je moguće da je ikad neko drugi postojao“. Nekako mi je bila najprirodnija stvar na svetu da smo nas dvoje par ‒ ispričala je Bojana.

 

 

Kako je tada rekla, veoma brzo je shvatila da je on njena srodna duša. 

 

Bojana i Istok imaju ćerku Višnju i sina Matiju. Oni su jedna srećna i ispunjena porodica, koja se trudi da svaki slobodan trenutak provedu zajedno i dobro se zabave. 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker