Pre jelisavete orašanin

Zaboravljena ljubav Vuka Kostića: Niko se ne seća veze sa poznatom glumicom, a njihova romansa ima i neobičnu simboliku

0

Ljubavi našeg poznatog umetnika sa brojnim javnim ličnostima nisu prošle nezapaženo, ali ove veze se maltene više niko ne seća.

 

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Vuk Kostić važi za jednog od zavodnika na domaćem filmskom nebu, a među devojkama sa kojima je bio u romansama nalaze se i koleginice, voditeljke, ali i pevačice. Tu pre svega mislimo na Jelisavetu Orašanin, Anu Mihajlovski, ali i Ivanu Peters, sada članicu benda Negativ, a nekada grupe Tap 011.

 

Ali pre svih ovih dama, još kad je bio mlad momak, on je bio u ljubavi sa glumicom Bojanom Stefanović. Njihova veza je aktuelna u studentskim danima, kada su oboje bili na fakultetu. Jednom prilikom Bojana se podsetila dana kada su Vuk i ona bili zajedno i tada otkrila i jednu interesantnu simboliku vezanu njihovu ljubav. U tim godinama, kada su bili i malo pre nego što su postali par, često im se dešavalo da glume ljubavnike i na daskama koje život znače.

 

 

- Pre zaljubljivanja, u više navrata igrali smo parove u raznim predstavama. U jednoj je glumio mog momka koji ide u vojsku, pa smo se čak i ljubili, jednom je morao da me ispipava, pa mu je bilo strašno neprijatno. Ne zato što je stidljiv, već je pošten, pa neće da zloupotrebi situaciju. Profesorka je bukvalno morala da ga tera - podsetila se glumica kako je to izgledalo. 

 

 

Međutim, pošto su završili zajedno, Vuk se "malo" opustio i promenio pristup. 

 

- U istoj toj predstavi je posle, kada smo se smuvali, počeo tako bezobrazno da me "vata" da nisam znala kako da reagujem - rekla je lepa glumica pre nekoliko godina.

 

 

makonda-tracker