ISKRENO O KARIJERI I PORODICI

"UŽIVAM U TOME": Bojana Stefanović s razlogom važi za jednu od najboljih KUVARICA među GLUMCIMA, a evo čemu je POSVEĆENA

1

Gošća emisije 30 MINUTA ovog petka je glumica Bojana Stefanović.

foto: promo
foto: promo

Stalna je članica Narodnog pozorišta u Beogradu. Gospođa Dijana, advokat Ana, manekenka Nađa, ćerka Milka televizijske su uloge po kojima prepoznajemo Bojanu. Završila je Fakultet dramskih umetnosti i specijalističke studije iz mjuzikla. Ostvarila je veliki broj uloga na filmu, televiziji i pozorištu.

 

Atraktivna glumica je u dugogodišnjoj bračnoj zajednici sa rediteljem Istokom Tornjanskim sa kojim ima dvoje dece, sina Matiju i ćerku Višnju.

 

Ne krije da ljubavnim odnosnom smatra najpre prijateljstvo i da joj je suprug Istok najveća podrška, a otkrila je i da se na početku karijere često sa njim savetovala oko posla.

 

- Potpuno je prirodno kad smo u istoj profesiji da sa njim pričam o poslu, a takođe i on sa mnom. O svemu što je vezano za naš posao mi razmenjujemo iskustva - kaže Bojana, koja važi za najbolju kuvaricu među srpskim glumcima.

 

- Volim da kuvam, pišem, slikam. Sve sama radim i to je za sada moj hobi kome sam predano posvećena. Mi smo svi porodično veliki gurmani i zaista uživam kad pripremam obroke za svoju porodicu. Kuvam svaki dan – kaže u dahu Bojana za 30 MINUTA.

 

Autor i voditelj emisije, koja će na programu Edu TV - Obrazovne televizije biti u petak, 14. februara od 20:30h, je Dejan Jelača.

 

 

makonda-tracker