imaju ukusa

Kopiraju jedna drugu i ne haju: Ovo je haljina koju su članice kraljevskih porodica nosile 9 PUTA

0

Kako izgleda savršena haljina po ukusu princeza?

foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia
foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Možda oblačenje poput princeza zvuči komplikovano onima koji to nisu, ali ali pravim princezama izgleda biranje odeće ne zadaje mnogo muka – sve što je potrebno jeste sako-haljina koju su članice britanske kraljevske porodice do sad nosile čak devet puta!


Pre nekoliko dana, princeza od Velsa Kejt Midlton pojavila se na jednom događaju povodom obeležavanja Dana sećanja u crnoj haljini londonskog brenda Self-Portrait. U pitanju je model krojen po figuri koji ima kvalitan sako od buklea, s kaišem koji ističe struk, i plisiranu suknju od šifona, ukrašenu čipkom.

 

Kejt Midlton, Princ Vilijam
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Neobična i vrlo elegantna haljina, pomalo inspirisana gotičkim stilom, očito je vrlo omiljena među članicama kraljevske porodice, budući da ju je nedavno na bdenju kraljice Elizabete II nosila i princeza Beatris od Jorka.

 

Princeza Beatris
foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Kejt Midlton ima ovaj model i u krem varijanti, a nosila ga je na jednom prijemu u Bakingemskoj palati 2021. godine. Kako pišu britanski mediji, jednom prilikom je viđena i u trećoj verziji: sa izvezenim sakoom i suknjom od krepa.


U crnoj verziji ove sako-haljine viđena je i Flora Vesterbeg, unuka princeze Aleksandre, rođake pokojne kraljice, a nosila ju je upravo na sahrani Elizabete II.


Pre nekoliko dana, krem varijantu ove haljine bez rukava nosila je princeza Madlen od Švedske, a modni portali izbrojali su da smo do sad ovaj šik model videli ukupno devet puta na članicama kraljevskih porodica.

 


Cena haljine, inače, iznosi nešto više od 450 evra, a dostupna je u verzijama za različite sezone i prilike.

 

 

makonda-tracker