iznenadila

Ivanka priznala zašto nije uz oca: Donald Tramp ide u novi pohod ka Beloj kući – ovog puta bez najvažnije podrške

0

Čim je objavljeno da će se Tramp ponovo kandidovati za predsednika Amerike, oglasila se njegova ćerka Ivanka saopštenjem da mu neće pomagati u tome

foto: EPA-EFE/Stefan Rousseau / POOL
foto: EPA-EFE/Stefan Rousseau / POOL

Donald Tramp saopštio je pre nekoliko dana će se ponovo kandidovati za predsednika Amerike! Biznismen i političar je na svom imanju Mar-a-Lago na Floridi proglasio novu kandidaturu, a uskoro smo saznali da mu u kampanji neće pomoći ćerka Ivanka Tramp.


Iako je bila na imanju, gde je uslikana dva dana ranije, ona nije prisustvovala očevom saopštenju, a ubrzo je izjavila da neće biti desna ruka svom ocu, kao što je to bila prošli put. Podsetimo, Ivanka je Trampu bila najverniji saveznik tokom kampanje, a nakon što je ušao u Belu kuću, postala je njegova savetnica.

 

Kako je sada objasnila, razlog je to što želi da se posveti porodici.


Mnogo volim svog oca, ali ovog puta prednost dajem svojoj deci i privatnom životu, koji stvaramo kao porodica. Ne planiram da se bavim politikom – rekla je Ivanka Tramp, kako prenosi Gardijan.

 

Ivanka Tramp
foto: EPA-EFE/Yuri Gripas / POOL


Ona je istakla da će, iako neće biti uz njega tokom kampanje, ostati podrška Donaldu – ovog puta samo kao ćerka.


Iako ću uvek voleti i podržavati svog oca, ubuduće ću to činiti van političke arene. Zahvalna sam što sam imala čast da služim američkom narodu i uvek ću biti ponosna na mnoga dostignuća naše administracije – naglasila je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)


Ivanka i njen suprug Džared Kušner su bili važan deo Trampove administracije i bili su na funkcijama viših savetnika. Par je u braku od 2009. godine, a zajedno imaju troje dece: Arabelu, Teodora i Džozefa.

 

 

makonda-tracker