ne gubi naDU

Nakon smrti majke, ovo ju je dotuklo: Ivanka Tramp plače nasred ulice, a razlog je mučan za celu porodicu (FOTO)

0

Ćerka nekadašnjeg američkog predsednika Donalda Trampa, Ivanka Tramp, fotografisana je u zabrinjavajućem izdanju kako šeta ulicama Majamija.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ivanka Tramp je uspešna mlada preduzetnica, ali je ipak najpoznatija kao ćerka milionera Donalda Trampa

 

Ivanka je u braku sa Džardom Kašnerom, biznismenom koji je jako uspešan i sa kojim ima troje dece, međutim, iako naizgled žive pravi američki san, to baš i nije tako kako izgleda. Naime, Trampova je fotografisana kako uplakana šeta Majamijem i priča na telefon, a pretpostavlja se da je u pitanju zdravstveno stanje njenog supruga.

Džared se bori sa tumorom štitne žlezde, a pre nekoliko dana je bio na operaciji, koja mu nije bila jedina. Džared je od javnosti dugo krio da se bori s kancerom, a zapravo je oboleo još dok je radio u Beloj kući pre nekoliko godina.

 

1 / 2 Foto: VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Čini se da nakon smrti majke Ivane, Ivanka još uvek ne može da dovede stvari pod kontrolu, a cela situacija sa suprugom ju je dodatno dotukla.

 

1 / 8 Foto: John Barrett / Newscom / Profimedia

 

Inače, Ivanka Tramp nikad nije bila previše zastupljena u medijima iako je njen otac nekadašnji predsednik Amerike, ona se trudila da vredno radi i uvek stoji iza svojih postupaka, a u poslednje vreme je posvećena porodici i deci.

 

 

makonda-tracker