puder-roze magija

Nije ni čudo što je Ana Vintur obožava! Jelena Đoković očarala Beograd kombinezonom koji odiše elegancijom

0

Kako se obući za svečaniju priliku tako da izgledate kao milion dolara, a ujedno se osećati udobno? Jelena Đoković ima najbolji mogući odogovor!

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Jelena Đoković, supruga Novaka Đokovića i direktorka fondacije koja nosi njegovo ime, poznata je po tome što je zagovornica tzv. svesnog roditeljstva, a danas je u Beogradu organizovala gostovanje kliničke psihološkinje dr Šefali Cabari, koja je govorila na ovu temu.


Jelena se dugo radovala ovom događaju, a koliko joj je važan najbolje pokazuje stil koji je odabrala za ovu priliku.

 

Supruga najboljeg srpskog sportiste pravi je modni kameleon, a ne libi se da nam pokaže svoja najrazličitija izdanja, pa čak i ona koja čuva za opuštanje kod kuće.

 

Međutim, kada prilika to zahteva Jelena može da se pohvali stilom svetske klase, pa ne čudi što smo pre nekoliko godina saznali za njen sjajan odnos s urednicom magazina Vogue Anom Vintur, koja je srdačno pozdravi kad god se sretnu.


Ovog puta, Jelena se pojavila u vrlo romantičnom kombinezonu, modelu nešto širih nogavica čiji gornji deo ima V-izrez, a u pitanju je šik model koji se izdvaja kako svojim krojem tako i efektnom puder-roze nijansom.

 

1 / 11 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Uz to je rešila da kombinuje crnu boju, pa je ponela klasične salonke s visokim potpeticama i strukirani blejzer.


Jelena se opredelila za jednostavan večenji make-up u ružičastim tonovima, dok je kosu uvila u talase.

 

 

makonda-tracker