inspiriše

Suknja iz sna, obuća po ukusu svake žene: Jelena Đoković vanvremenskom kombinacijom očarala Beograđane

3

Poslovni stil ne mora da bude dosadan, a supruga Novaka Đokovića to iznova dokazuje

foto: M.K./ATAImages
foto: M.K./ATAImages


Novak Đoković i njegova supruga Jelena juče su posetili Sajam obrazovanja, gde su se družili s fanovima na štandu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.


Oni su bili u društvu ministra prosvete Branka Ružića i zračili su dobrim raspoloženjem, a Jelena je još jednom oduševila svojim autentičnim stilom.


Ovog puta žena o čijem se modnom ukusu uvek priča i privlači mnogo pažnje odabrala je sveden poslovni stil, a opredelila se za komade koji su jednostavni, klasičnog dizajna i ipak iskaču iz uobičajenog šablona.

 

1 / 6 Foto: M.K./ATAImages


Spoj košulje i pencil suknje uvek je dobar odabir, a Jelena je umesto obične bele košulje odabrala model vrlo svetle nijanse plave boje. Tome je dodala duboku pencil suknju midi dužine, ali ne običnu i već viđenu – u pitanju je varijanta sa džepovima i dvorednim kopčanjem, koja savršeno ističe njenu vitku figuru.

 


Svoje šik izdanje upotpunila je nude papučama s tankim potpeticama, a reč je o modelu s jednim tankim kaišićem preko stopala.
Od nakita, ponela je jednostavan ručni sat, decentne minđuše i tanak lančić, dok je kosu podigla u nisku punđu, klasik s kojim je nemoguće pogrešiti!

 

 

makonda-tracker