da li ste znali?

"Kad smo počinjali zajednički život, prognoze nisu bile neke": Ovaj poznati kompozitor je suprug Nele Mihailović (FOTO)

0

Poznata glumica Nela Mihailović već duže od dve decenije uživa u srećnom braku.

foto: screenshot k1
foto: screenshot k1

Nela Mihailović je jedna od naših poznatijih glumica koje su karijeru gradile isključivo na talentu i maestralnim ulogama, daleko od skandala, a svoj privatni život je uvek čuvala za sebe.

 

Proslavljena glumica je u braku sa kompozitorom Vladimirom Petričevićem, koji je inače brat glumice Suzane Petričević. Ovaj skladni par ima dve ćerke, Martu i Petru.

 

Nela je jednom prilikom otkrila i u kakvom je odnosu sa svojom zaovom Suzanom.

- Odavno pričamo o tome da bi bilo zgodno i lepo da uradimo neki posao zajedno i to se sada desilo. Obe smo u dobrim životnim i poslovnim energijama, u glumačkoj zrelosti, tako da je ovo bio pravi trenutak za saradnju - rekla je jednom prilikom Nela, kada su Suzana i ona radile na ostvarenju "Plastika" .

 

- I da mi Nela nije snaja, radila bih sa njom. Fenomenalna je i privatno i profesionalno, i kao snaja i kao koleginica - rekla je Suzana.

 

Nela Mihailović
foto: Nenad Kostić

Inače, Nela je nedavno otkrila i da je njihov brak, kao i svaki drugi, imao trzavice, ali su, na sreću, uspeli da prevaziđu sve krize i nastave dalje.

- Kad smo započinjali zajednički život, prognoze baš i nisu bile neke, da budem iskren. Ona mlada, talentovana glumica tek na početku karijere, ja u tom trenutku već afirmisani muzičar, koji je upravo napustio rokenrol i odlučio da bude, zamislite, kompozitor primenjene muzike u Srbiji devedesetih. Možete misliti koliko je to u onom ludilu, bedi i primitivizmu devedesetih delovalo perspektivno. Međutim, mi se na to nismo obazirali, bili smo vredni i uporni, verovali smo jedno u drugo i eto nas danas ovde gde jesmo - rekao je Vladimir svojevremeno.

- Niko od nas nije savršen. Lako je pristati na vrline, ali trebalo bi prihvatiti i partnerove mane. Uvek je vrlina mnogo više nego mana, što život udvoje čini lakšim. Teško mi je da pričam o svojim manama, umem da budem neodlučna pa sam u nekim svakodnevnim situacijama, kao što je, na primer, kupovina, teška i sebi i drugima. Često se samo okrenem i odustanem kad me uhvati to moje merenje šta i kako. Takođe sam tvrdoglava, ali mislim da mi je jedna od najvećih vrlina što sam vrlo tolerantna, pristajem na ljude takve kakvi jesu i ne merim ih po sebi. To mi je valjda dato rođenjem i to negujem. Na vreme sam shvatila da je ta osobina veoma važna, ne samo za brak nego i u odnosima sa decom, porodicom, prijateljima. Ne krećem od onog „ja bih to tako“ već dopuštam da drugi budu različiti i poštujem to. Sve se svodi na toleranciju, poštovanje, podršku i pristajanje - ispričala je Nela za domaće medije.

 

1 / 2 Foto: Nenad Kostić

 

 

makonda-tracker