(foto)

Dirljiva scena u Skupštini: Premijerki Ani Brnabić sin pritrčao u zagrljaj posle polaganja zakletve

6

Premijerka je više puta pričala o svojoj porodici i odnosu sa sinom, a juče smo imali priliku da vidimo jedan njihov emotivan trenutak

foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić juče je u Narodnoj skupštini položila zakletvu kojom se obavezala na odanost Republici Srbiji i da će čuvati Ustav i zakon.


Ovoj ceremoniji prisustvovao je veliki broj istaknutih ličnosti, kao i članovi porodice premijerke i novih ministara, a među njima i premijerkina životna saputnica Milica Đurđić i njihov sin Igor (3).


Oni su s galerije posmatrali polaganje zakletve, a dečak je nakon ceremonije dotrčao majci u zagrljaj, čemu su svedočili foto-reporteri.

 

1 / 3 Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

 

Ana Brnabić ne priča često o privatnom životu, ali je u nekoliko navrata govorila o svojoj idili s Milicom Đurđić, koja traje godinama. 

 

Milica Đurđić je, inače, lekarka, a mediji su svojevremeno pisali da je zaposlena je u Kliničkom centru Srbije, u Centru za radiologiju i magnetnu rezonancu, kao i da je studije medicine završila u roku, sa svim desetkama.

 

Pre dve godine na svet je donela sina Igora, a domaći mediji pisali su da se podvrgla vantelesnoj oplodnji. S Anom Brnabić je u ljubavi već 12 godina, a premijerka ne priča često o njihovoj intimi.

 

1 / 5 Foto: Milos Tesic/ATAImages


Milica ima svoju karijeru i posao koji je izuzetno odgovoran i težak… Ona je, nažalost, postala javna ličnost, iako to nikada nije želela. Razgovaramo o mom poslu i teškim odlukama, jer je posao takav da se neumitno posledice i kritika mog života tiču i nje. Imamo veliko uzajamno poštovanje prema karijerama i razumevanje svih žrtava koje sa tim idu. Što se tiče njenih pojavljivanja u javnosti, to je više njena podrška meni nego želja da se pojavljuje i ja joj se zahvaljujem na tome ― ispričala je Brnabićeva svojevremeno.

 


 

makonda-tracker